Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΙ...ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΑΛΜΠΙΝΙΣΜΟ!


Επιμέλεια: Εφημέριος Τσαμπίκος Π. Πετρόπουλος

Η Yulia Taits είναι φωτογράφος και χαρακτηρίζει την τελευταία της δουλειά, όπου απαθανάτισε ανθρώπους με αλμπινισμό, «ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», καθώς δηλώνει πως από την αρχή της καριέρας της σκεφτόταν ότι θα ήθελε κάποτε να δημιουργήσει ένα φωτογραφικό άλμπουμ με τέτοιους πρωταγωνιστές.
«Για αρκετό καιρό σκεφτόμουν πως θα ήθελα να δημιουργήσω ένα project με αλμπίνους ή ανθρώπους με αλμπινισμό. Η μοναδική τους ομορφιά με υπνωτίζει.
Αυτή η ομορφιά είναι για μένα τόσο αγνή και καταπληκτική, σαν να έχει βγει από τη φαντασία και μύθους παραμυθιών» λέει στο Bored Panda. Όπως εξομολογείται, σαν photoshop artist, έχει πάθος με το να δημιουργεί φανταστικούς κόσμους μέσω της δουλειάς της.
«Αυτή η σειρά ήταν για μένα μια εκπληκτική εμπειρία επειδή θα δημιουργούσα αυτές τις όμορφες φωτογραφίες χωρίς καθόλου photoshop. Εδώ είχα αγνή φυσική ομορφιά» αναφέρει η Taits, σημειώνοντας πως όλες οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε λευκό φόντο γιατί ήθελε να αποδείξει πως το συγκεκριμένο χρώμα δεν είναι καθόλου τυχαίο, αλλά «έχει αποχρώσεις, σκιές και όμορφους τόνους».

Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.