Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΙΑ-ΧΩΡΑ RADIO NEWS ΑΠΟ 31 ΜΑΪΟΥ ΕΩΣ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ! 2017!

Ο ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ! 
  • Ο κ. Σιδέρης Πλιατσικίδης -Πρόεδρος Μεσιτών Νομού  Κορινθίας και Εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Μεσιτών Ελλάδος- είναι  καλεσμένος στην εκπομπή του Γιάννη Β. Καραπανάγου, την Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017 και ώρα 17:00΄
     
    • Στην εκπομπή του Γιάννη Β. Καραπανάγου θα μεταδοθούν δύο Ρεπορτάζ: Το πρώτο για την 6η Γενική Συνέλευση του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου (LTO), με αποκλειστικές συνεντεύξεις του Δημάρχου κ. Γιώργου Αλκ. Γκιώνη και του Προέδρου του LTO κ. Σπύρου Καραβούλη και το δεύτερο για τη συνάντηση, στα Ιωάννινα, των συμφοιτητών της Σχολής Αξιωματικών της τέως Ελληνικής Χωροφυλακής, Τάξης 1979-1982, με αποκλειστικές συνεντεύξεις από συμμετέχοντες. 
     ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΠΟ 31 ΜΑΪΟΥ ΕΩΣ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017!

    Τετάρτη, 31 Μαΐου
    17:00΄-Ο Γιάννης Β. Καραπανάγος επιμελείται και παρουσιάζει εκπομπή για την επικαιρότητα. 
    18:30΄-Ο Θανάσης Πρωτοπαππάς επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή «ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ», επιλέγοντας τα τραγούδια για τις ακροάτριες και τους ακροατές του σταθμού. 
    Θανάσης Κ. Πρωτοπαππάς

    20:00΄- Ο Dj Μελέτης Θώδης επιλέγει τραγούδια για σας.
    Μελέτης Θώδης

    20:30΄- Η εκπομπή ''ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ''. 
    Ο εφημέριος Τσαμπίκος Π. Πετρόπουλος επιλέγει τη μουσική, για μία ώρα, στο στούντιο του σταθμού με τη συμμετοχή της Ελένης Ζερβού στην ανάγνωση κειμένων.
    Ο εφημέριος Τσαμπίκος Π. Πετρόπουλος και η Ελένη Ζερβού

    Πέμπτη, 1 Ιουνίου
    17:00΄- Σε επανάληψη η εκπομπή του Γιάννη Β. Καραπανάγου που παρουσιάστηκε την Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017.
    18:30΄- Ο Θανάσης Πρωτοπαππάς επιμελείται και παρουσιάζει, για δύο ώρες, την εκπομπή «ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ», επιλέγοντας τα τραγούδια για τις ακροάτριες και τους ακροατές του σταθμού. 
    20:30΄- Σε επανάληψη η εκπομπή ''ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ'', του εφημέριου Τσαμπίκου Π. Πετρόπουλου.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.