Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΕΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ! (VIDEO)

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος


Η αυλαία του Πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας Κορινθίας, αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, έκλεισε με βροχερό καιρό και βαριά ήττα για τον Αθλητικό Όμιλο Περαχώρας, στην έδρα του. Έχασε, με σκορ 5-0, από τη Δάφνη Εξαμιλίων, την Κυριακή, 21 Μαΐου 2017. 
Πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Αγίου Γεωργίου Κορίνθου με 70 βαθμούς, τη δεύτερη θέση κατέλαβε η ομάδα του Α.Ο.Σπαθοβουνίου, με 57 βαθμούς, ισοβαθμίζοντας με τη Δάφνη Εξαμιλίων, η οποία κατετάγη στην τρίτη θέση
Η Περαχώρα τερμάτισε στην έκτη θέση με 43 βαθμούς, έχοντας στο ενεργητικό της 12 νίκες, 7 ισοπαλίες και 9 ήττες, ενώ πέτυχε 49 γκολ και δέχτηκε 47. 
Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είχαν ήδη εξασφαλίσει την άνοδό τους στην Α΄ Κατηγορία Κορινθίας, ήταν σαφώς καλύτεροι και προηγήθηκαν πολύ νωρίς, στο α΄ ημίχρονο, με σκορ 2-0, μετά από λάθη της άμυνας των γηπεδούχων και ακολούθησε, ένα ακόμη τέρμα, μέχρι τη λήξη του α΄ ημιχρόνου. 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν άλλα δύο τέρματα, ανεβάζοντας το τελικό σκορ σε 5-0.
Η Περαχώρα, βαθμολογικά αδιάφορη, με ελάχιστους φιλάθλους στο πλευρό της, δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να διεκδικήσει την ισοπαλία ή την νίκη. Οπότε η νίκη της ομάδας των Εξαμιλίων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, απόλυτα δίκαιη.
Το παιχνίδι διεξήχθη σε αθλητικά πλαίσια. Ο Διαιτητής του αγώνα κ. Βασίλης Αστερής, καθώς και οι δύο βοηθοί του κ.κ. Χρήστος Βλαχοπάνος και Σπύρος Αντωνόπουλος ήταν άριστοι.
Από αριστερά: Ο β΄ Βοηθός Διαιτητή κ. Σπύρος Αντωνόπουλος, ο Διαιτητής κ. Βασίλης Αστερής, ο Παλαίμαχος Διαιτητής κ. Ηλίας Αστερής και ο α΄ Βοηθός Διαιτητή, πρόσφατα επανεκλεγείς Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Κορινθίας, 
κ. Χρήστος Βλαχοπάνος
Τον αγώνα αυτόν στιγμάτισε και ένα ανθρώπινο γεγονός, που προκάλεσε διάφορα συναισθήματα. Ο διαιτητής του αγώνα κ. Βασίλης Αστερής σφύριξε ποδοσφαιρικό αγώνα για τελευταία φορά, αφού αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του, ως διαιτητής, μετά από 17 ολόκληρα χρόνια.
Σημειώνεται ότι ο κ. Βασίλης Αστερής, ξεκίνησε, ως βοηθός διαιτητής, από το ΄΄Θώδειο΄΄ Δημοτικό Στάδιο Λουτρακίου, σε αγώνα Παίδων, με διαιτητή τον πατέρα του κ. Ηλία Αστερή.

Ο κ. Βασίλης Αστερής με τον Πατέρα του, Αστυνόμο Α' Ηλία Αστερή

Να υπενθυμίσουμε ταυτόχρονα ότι ο κ. Βασίλης Αστερής είναι γιος του πρώην Διαιτητή Ποδοσφαίρου και Αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας, κ. Ηλία Αστερή, ο οποίος υπηρετεί, με το βαθμό του Αστυνόμου Α΄, ως Υποδιοικητής, στο Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.
Ο κ. Ηλίας Αστερής ήταν εμφανώς συγκινημένος και δάκρυσε όταν ο γιος του παρέδωσε τη σφυρίχτρα, στο β΄ βοηθό επόπτη κ. Σπύρο Αντωνόπουλο, στο 60ο λεπτό, για να διαιτητεύσει το υπόλοιπο του αγώνα.

Α.Ο.ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ: Π. ΤΖΙΟΥΜΠΑΣ, Θ. ΤΣΩΚΟΣ, Δ. ΛΙΝΤΑΣ, Ι. ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, Δ. ΔΟΣΧΟΡΗΣ, Α. ΤΖΟΝΑΝΑΚΟΣ, Σ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, Χ. ΚΥΡΙΑΖΗΣ, Γ. ΣΙΑΜΑΣ, Π. ΚΟΝΤΗΣ, Β. ΦΟΡΤΗΣ, Ε. QENTRO.
Από αριστερά: Ο Παρατηρητής του Αγώνα κ. Ν. Μαργέτης, ο Πρόεδρος του Α.Ο.Περαχώρας κ. Δημήτρης Βασιλείου και ο Διασώστης κ. Κ.Θωμάς
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ: Ε. ΖΗΜΟΣ, Γ. ΤΣΟΥΛΟΥΦΑΣ, Μ. ΜΠΕΤΣΟΣ, Δ. ΓΑΝΟΥΤΖΗΣ, Π. ΣΙΟΥΤΗΣ, Χ. ΚΑΠΠΟΣ, Ι. ΜΠΙΤΖΙΟΣ, Μ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ, J. BUZA, Π. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, Γ. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, Μ. ΣΟΥΚΟΥΛΗΣ, Γ. ΜΑΥΡΕΛΗΣ, Θ. ΔΟΥΡΟΣ, Δ. ΚΟΚΟΛΕΣΗΣ, J. LLESHI.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.