Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΜΦΟΛΥΓΟΘΗΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ...!

Του Δημήτρη Καραπατά*

Ο θορυβοποιός Θεοδωράκης εκφραστής της φθίνουσας πολιτικής, προσπάθησε μέσα από μία κενόσοφη γραπτή δήλωση αβυσσαλέων σκοπιμοτήτων, να δικαιολογήσει το γιατί υπονομεύει την λαϊκή αντίθεση, στην εκχώρηση εθνικών συμφερόντων!
Ταυτιζόμενος και αυτός με το κονκλάβιο των ανεύθυνων, δεν κάνει τίποτα παραπάνω, από το να διατρανώνει τον εφιαλτισμό και τον Νενεκισμό, που έχει μέσα στα γονίδιά του. 
Στην συνέχεια, παράγραφο παράγραφο ο γράφων, ως Έλληνας πολίτης, απαντάει στις οβιδιακές μεταμορφώσεις Θεοδωράκη, που μόνο στόχο έχουν, την βελούδινη εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας, και την απαλοιφή της ένδοξης Ελληνικής ιστορίας, με την ταυτόχρονη χειραγώγηση της σκέψης του λαού!

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ:
Γιατί 25 χρόνια τώρα χάνουμε, διατηρώντας πολεμική ατμόσφαιρα με μια μικρή χώρα που θα μπορούσε να είναι πιστός μας σύμμαχος.

Απάντηση Καραπατά στον Θεοδωράκη:
Η Ελλάδα δεν έχει χάσει τίποτα και ούτε πρόκειται να χάσει αν δεν εκχώρησει το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια.
Αντίθετα τα Σκόπια θα συνεχίσουν να χάνουν και να βρίσκονται έξω από την Ευρωπαϊκή 'Ένωση και το ΝΑΤΟ.
Την πολεμική ατμόσφαιρα την διατηρεί η ίδια η γειτονική χώρα που υπερασπίζεσαι κ. Θεοδωράκη, διαστρεβλώνοντας μάλιστα την πραγματικότητα.
Κρατίδιο που είναι στην ουσία μια πανσπερμία εθνοτήτων με 5% Τούρκων, 30% Αλβανών 10% Σέρβων και 250.000 Έλληνων, που φασιστικά δεν τους αναγνωρίζει ως μειονότητα.
Ειρήσθω εν παρόδω το Σύνταγμα των Σκοπίων εμπεριέχει το στοιχείο του αλυτρωτισμού, γεγονός που αποκλείει το να γίνει σύμμαχος της Ελλάδος, στο εγγύς μέλλον.

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ:
- Γιατί απεχθάνομαι όλους αυτούς που χτίζουν καριέρες με λαϊκίστικες συμπεριφορές και εθνικιστικές κορώνες.

Απάντηση Καραπατά στον Θεοδωράκη:
Την δικιά σου την καριέρα -του δημοσιογράφου και του πολιτικού της κακιάς ώρας-την έχτισες από την τραγωδία των ανθρώπων και από την ανεξέλεγκτη διαφήμιση που είχες, μέσα από το μεγάλο κανάλι, του εργολάβου με τα θαλασσοδάνεια, τα οποία πληρώνει τώρα ελληνικός λαός με ανθρωπιστική κρίση.
Και είναι προδήλως ορατό οτι προτιμάς κάθε τι που εξαΰλώνει την Ελλάδα, όπως τα μνημόνια που ψηφίζεις, ή οι θέσεις που έχεις στα εθνικά θέματα!

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ:
- Γιατί δεν βλέπω και πολλές διαφορές ανάμεσα στο "πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας" - που το έχουμε δεχτεί όλοι - και το Νέα ή Βόρεια ή 'Ανω Μακεδονία.

Απάντηση Καραπατά στον Θεοδωράκη:
Είναι φυσικό ένας ανιστόρητος ανθέλληνας που βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους Αμερικανούς, να μη βλέπει την διαφορά, και να πασχίζει για ένα εθνικό έγκλημα ιδιαζόντως ειδεχθές που δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους.
Όσο για την αποδοχή του ονόματος με τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, μπορείς να εκφράζεις με την ατομική σου άποψη ή την άποψη των ομογάλακτών σου, την στήριξη για την εκχώρηση του ονόματος, όμως σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορείς να εκφράζεις την βούληση του ελληνικού λαού.
Και αν είσαι διαπρύσιος υποστηρικτής της δημοκράτης, όπως διαφημίζεις, ζήτησε δημοψήφισμα!

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ:
- Γιατί στο "Μακεδονικό" - όπως άλλωστε και στο "Κυπριακό" - η απραξία και οι αναβολές είναι εις βάρος των συμφερόντων της Ελλάδας και του Ελληνισμού.

Απάντηση Καραπατά στον Θεοδωράκη:
Μπλέκεις εντέχνως δύο διαφορετικά θέματα για να εκχωρήσεις αβρόχοις ποσί το όνομα της Μακεδονίας, κάνοντας συνοικιακή προπαγάνδα!
Στο δε θέμα επίλυσης του κυπριακού προφανώς υπονοείς, ότι έπρεπε να είχε δωθεί και η υπόλοιπη Κύπρος στον Τούρκο, αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί από νουνεχή άνθρωπο, ο εμετικός ισχυρισμός σου, ότι "στο κυπριακό η απραξία είναι εις βάρος του ελληνισμού"! Αλλά αυτό φαντάζομαι δεν έχεις τα μεζεα (που λέει και ο καλαμοκαβαλάρης Ζουράρις) να το ισχυριστείς ενώπιος ενώπιων των ανθρώπων που έχασαν τα σπίτια τους και την πατρίδα τους, από την βαρβαρότητα των Τούρκων!
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ:
- Γιατί δεν με συνδέει τίποτα ούτε πολιτικά, ούτε αισθητικά με αυτούς που λένε ότι είμαστε υπό κατοχή και μιλούν για προδότες, ανθέλληνες, κρεμάλες και φέρετρα.

Απάντηση Καραπατά στον Θεοδωράκη:
Σίγουρα δεν σε συνδέει τίποτα με τον λαό, πολιτικέ πτωχοπρόδρομε, αφού η συγκολλητική ουσία σου, ήταν, είναι και θα είναι, με τους ισχυρούς του χρήματος, για τις χαρές της εξουσίας.
Και εσύ μπορεί για τους δικούς σου λόγους να πάσχεις από ευσυνείδητο αλληθωρισμό, αλλά όλοι οι υπόλοιποι βλέπουμε ξεκάθαρα ότι είμαστε υπό κατοχή.
Καθώς έχει δεσμευτεί η κρατική, η ιδιωτική και η τραπεζική περιουσία όλων των Ελλήνων, ενώ ελληνικά νησιά, βρίσκονται υπό κατάληψη λαθρομεταναστών, ενώ η Τουρκία γκριζάρει καθημερινά, και νέες περιοχές στο Αιγαίο! 
Ωστόσο τα φέρετρα των αυτοκτονιών, ξεπέρασαν τα χρόνια της κρίσης, τα 8.000 για τα οποία κρατάς σιγή ιχθύος, και ακόμα χωρίς αισχύνη και αιδώ περιφέρεσαι άσκοπα, σαν να μην τρέχει τίποτα, με το σακίδιο στην πλάτη.
Συμφωνώ ότι για προδοσία στα εθνικά θέματα δεν πρέπει εν έτει 2018 να μιλάμε για κρεμάλες, αφού υπάρχουν και τα ειδικά δικαστήρια για εσχάτη προδοσία!

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ:
- Γιατί τέτοιου είδους απολίτικες κινητοποιήσεις οδηγούν σε πολιτικές τερατογενέσεις - βλέπε και ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μετά τους Αγανακτισμένους.

Απάντηση Καραπατά στον Θεοδωράκη:
Την κριτική σου, θα ήταν προτιμότερο να την αρχίζεις από τα του οίκου σου, ώστε να μας εξηγήσεις το γιατί συμμετέχεις στο μόρφωμα με το ΠΑΣΟΚ, σαν κολυμβητής ξηράς κοίτης Ποταμιού και ύστερα να αναφέρεσαι στους υπόλοιπους κομματικούς σχηματισμούς, για να κάνεις μικροπολιτική!

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ:
- Γιατί κάθε φορά που ένα κράτος μέλος των Ηνωμένων Εθνών αναγνωρίζει την "Δημοκρατία της Μακεδονίας", η ελληνική διπλωματία ηττάται και αποδυναμώνεται.

Απάντηση Καραπατά στον Θεοδωράκη:
Ενώ προτιμάς να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας ώστε να ηττηθεί μια και καλή η ελληνική διπλωματία, να χαθεί μία και καλή η ελληνική υπερηφάνεια, από το να χάνει μια μία τις μάχες, κατ' εσέ!
Ενώ στο θέμα των εντολών της Γερμανίας, με πολιτικούς σαν και του λόγου σου, κερδίζει η Ελλάδα την μία μάχη μετά την άλλη 😀😂😂
Φυσικά οι διπλωματικές ήττες για τις οποίες επιχαίρεις και από πάνω, γίνεται διότι στο εσωτερικό της Ελλάδας, υπάρχουν υοκ ολίγοι εχθροί, (σαν και του λόγου σου) που με διχαστικές φωνές, ζητάνε την άνευ όρων παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας, αντί να σπεύδουν να ενωθούν με τα συμφέροντα της χώρας και την φωνή του Λαού.

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ:
- Γιατί δεν θέλω να διαλυθεί η γειτονική χώρα -θέλω να αποτρέψω "το μουσουλμανικό τόξο της μητέρας Τουρκίας" και την "μεγάλη Αλβανία".

Απάντηση Καραπατά στον Θεοδωράκη:
Σίγουρα προτιμάς να διαλύσεις την Ελλάδα όπως και το κάνεις με τις ακραίες ανθελληνικές θέση σου. 
Η γειτονική χώρα είναι όπως προείπαμε, πανσπερμία εθνικοτήτων και το μουσουλμανικό τόξο της Τουρκίας, το υπηρετείτε μια χαρά με το να ζητάτε εντάξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Γεγονός που θα οδηγήσει στο άνοιγμα των συνόρων, με τραγικά επακόλουθα.
Ενώ την ίδια στιγμή δεν λέτε κουβέντα για τα κύματα λαθρομετανάστευσης που δεν λένε να κοπάσουν και κατάντησαν τη χώρα ξέφραγο αμπέλι. Οι δε σύμμαχοι σας, οι Ευρωπαίοι, μανταλώνουν τα σύνορα τους, και αφήνουν μόνη της μία χώρα μικρή και χρεοκοπημένη, να διαχειριστεί ένα τέτοιο τεράστιο ζήτημα!

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ:
- Γιατί εχθρός μας είναι ο αλυτρωτισμός και θέλω οι γείτονες μας να αλλάξουν το Σύνταγμα τους και τα σχολικά τους βιβλία. Να μην μεγαλώνουν τα παιδιά τους με μίσος για την Ελλάδα.

Απάντηση Καραπατά στον Θεοδωράκη:
Ο αλυτρωτισμός και οι εχθρικές διαθέσεις προς την Ελλάδα, είναι έμφυτος με το Σύνταγμα και το εκπαιδευτικό δόγμα των Σκοπίων, με εντολές άνωθεν. Όπως εντολές άνωθεν δέχεσαι και εσύ!

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: 
- Γιατί η Καστοριά, η Φλώρινα, η Πέλλα, το Κιλκίς, οι Σέρρες, η Δράμα θέλουν δουλειές και ανάπτυξη και όχι σκοτεινές business σε νέες "ζώνες αποκλεισμού".

Απάντηση Καραπατά στον Θεοδωράκη:
Δουλειές και ανάπτυξη μπορούν να χρειάζονται αυτές και όλες οι ελληνικές πόλεις της επαρχίας ( αυτές που χαρακτηρίζεις εσύ μειωτικά "φοβικές") αλλά δεν πρόκειται να δουν Θεού πρόσωπο, χάρη στα μνημόνια πού ψηφίζεις για τα θαλασσοδάνεια του αφεντικού σου, που χρεοκόπησαν την χώρα και δημιούργησαν την μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΡΗΝΗΣ!

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ:
- Γιατί η Θεσσαλονίκη είναι πρωτεύουσα των Βαλκανίων και όχι μια φοβική επαρχία της Αθήνας.

Απάντηση Καραπατά στον Θεοδωράκη:
Η Θεσσαλονίκη είναι πρωτεύουσα της Μακεδονίας και όχι των Βαλκανίων και συνπρωτεύουσα της Ελλάδος.
Το να χαρακτηρίζεις την Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα των Βαλκανίων, έχεις τις ίδιες αλυτρωτικές βλέψεις, με τους φίλους σου, τα καρντάσια, τους Σκοπιανούς. Οι δε επαρχίες της χώρας (και όχι της Αθήνας όπως γκεμπελικά ισχυρίζεσαι για να υπογραμμίσεις την υποταγή τους, στο κράτους των Αθηνών) δεν είναι φοβικές, αλλά φοβισμένες. Εξαιτίας της ανεξέλεγκτης παρανομίας, που έχει δημιουργηθεί, από παράγοντες, όπως λχ της έλλειψης αστυνόμευσης. Αφού χιλιάδες αστυνομικοί φιλάνε ή κάνουν τους υπηρέτες, σε πολιτικά πρόσωπα σαν την αφεντιά σου. 
Η ελληνική επαρχία, στην ολότητα της, έχει ήθη, έθιμα, ηθικές αρχές, παραδόσεις, θρησκευτικές πεποιθήσεις και δεν θέλει να μετατραπεί σε σόδομα και γόμορα όπως επιδιώκεται εσείς, που υποδύεστε τους μεταρρυθμιστές.

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ:
Και γιατί τα λέω όλα αυτά σήμερα;
Γιατί δεν έχω μάθει να κρύβομαι.

Απάντηση Καραπατά στον Θεοδωράκη:
Εσύ δεν κρύβεσαι Θεοδωράκη μου, που όταν είδες τα κατολισθητικά ποσοστά του ξεροπόταμου σου, έτρεξες να κρυφτείς στην αγκαλιά του ΠΑΣΟΚ για να μην χάσεις τις χαρές της βουλευτικής ζωής, με τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ μηνιαία βουλευτική αποζημίωση;
ΥΓ O Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, ο Έντουαρντ Στεττίνιους, έστελνε στις 26 Δεκεμβρίου 1944, προς όλες τις διπλωματικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, την παρακάτω διευκρινιστική και κατηγορηματική Εγκύκλιο:
«Το Υπουργείο (Εξωτερικών των ΗΠΑ) σημείωσε με σημαντικό ενδιαφέρον αυξανόμενες προπαγανδιστικές διαδόσεις και ημιεπίσημες δηλώσεις υπέρ μιας αυτόνομης Μακεδονίας, που προέρχονται κυρίως από την Βουλγαρία, αλλά επίσης και από Γιουγκοσλαβικές πηγές παρτιζάνων και άλλων, με την πρόθεση να συμπεριληφθούν και ελληνικές περιοχές στο υπό διαμόρφωση κράτος. 
Η Κυβέρνηση των ΗΠΑ θεωρεί τις συζητήσεις περί μακεδονικού «κράτους», Μακεδονικής «πατρίδος», ή Μακεδονικής «εθνικής συνειδήσεως» αδικαιολόγητη δημαγωγία που δεν αντιπροσωπεύει εθνική ή πολιτική πραγματικότητα και διαβλέπει με την σημερινή της επανεμφάνιση σε μια πιθανή σ υ γ κ ά λ υ ψ η επιθετικών προθέσεων κατά της Ελλάδος»!!!

*Ο κ. Δημήτρης Καραπατάς είναι επικεφαλής της πρωτοβουλίας πολιτών και φορέων για την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Λουτράκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.