Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ ''ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ'' ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ! (VIDEO)

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ''ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ'' πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας, την Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018, παρουσία των μελών του, σε ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό κλίμα. 
Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του 4ου Ημιμαραθωνίου Δρόμου Σύζευξης Αρχαιολογικών Χώρων (Αρχαίες Θέρμαι Λουτρακίου-Ηραίον Περαχώρας), του 2ου Γύρου της Λίμνης Ηραίου Περαχώρας και του 3ου Δρόμου των 800 μέτρων για παιδιά. 
Την πίτα έκοψε η επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής κα Κωνσταντίνα Ράπτη και το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι της οικογένειας του κ. Κοσμά Θεμέλιου. 
Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για το Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό, επιβεβαιώθηκε η πολύτιμη συνδρομή του εθελοντισμού στην απόλυτη επιτυχία των εκδηλώσεων του ''ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ'', ενώ τονίστηκε ότι η παρουσία του στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής συμβάλλει στην παραγωγή σύγχρονου Πολιτισμού και λειτουργεί ως πόλος έλξης επισκεπτών. 
Τα μέλη, που έλαβαν τον λόγο, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τους χορηγούς και την ικανοποίησή τους για τον μεγάλο αριθμό των συμμετοχών στους αγώνες, καθώς και για τη σωστή οικονομική διαχείριση που είχε σαν αποτέλεσμα το ταμείο να εμφανίζει πλεόνασμα, τόνισαν την πρόθεσή τους αυτός ο ''ΑΘΛΟΣ'', του άτυπου σχηματισμού συνεργασίας συλλόγων και φυσικών προσώπων, που πραγματοποιείται με πολύ ''ΕΝΕΡΓΕΙΑ'', να βοηθήσουν να συνεχιστεί και κατέθεσαν προτάσεις για την επόμενη διοργάνωση των εκδηλώσεων. 
Και του χρόνου! 

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.