Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

ΑΙΧΜΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ Α.Τ. ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ: «ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ»!


Βολές κατά της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εξαπολύει, με ανακοίνωσή της, η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, στον απόηχο της χθεσινοβραδινής επίθεσης κατά του Αστυνομικού Τμήματος Ακροπόλεως.
«Καταδικάζουμε απερίφραστα τη χθεσινή καταδρομική επίθεση στο Α.Τ. Ακροπόλεως. Έχουμε κρούσει εδώ και πολύ καιρό τον κώδωνα του κινδύνου για την ανεξέλεγκτη δράση των κάθε λογής μπαχαλάκηδων και κάθε φορά οι έχοντες την ευθύνη, προσπαθούν να κρύψουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί και να μας βαπτίσουν υπερβολικούς», τονίζει συγκεκριμένα και προσθέτει:
«Έχουμε ξαναπεί ότι θα θρηνήσουμε θύματα. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση ποιος θα τους σταματήσει άραγε; Η ανύπαρκτη πλέον «ομάδα ΔΕΛΤΑ» τα σχεδόν διαλυμένα ΜΑΤ, ή η Ασφάλεια που ασχολείται μόνο με πάρεργα;», διερωτάται η Ενωση και καταλήγει:
«Ξέρουν όλοι ότι λέμε την αλήθεια, επειδή όμως δεν διοικούμε, καλούμε τους «υπεύθυνους» να προστατεύσουν και να θωρακίσουν τους αστυνομικούς ώστε να μπορούν να προστατεύουν την κοινωνία. Δείτε την αλήθεια κύριοι και σταματήστε να κυνηγάτε τη σκιά σας».
Υπενθυμίζεται ότι κατά την επίθεση, ομάδα περίπου 40 ατόμων, ντυμένοι μασκαράδες, εκτόξευσαν τουλάχιστον τέσσερις βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα προκαλώντας υλικές ζημιές στην είσοδο, σε δύο περιπολικά αλλά και σε ενα γειτονικό αρτοποιείο. Στη συνέχεια οι δραστες τράπηκαν σε φυγή. Προσήχθησαν δέκα άτομα τα οποία μετήχθησαν στην Ασφάλεια Αττικής.

Πηγή: http://www.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.