Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ο ''ΜΙΚΡΟΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ'' ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ!

Πηγή: protinews.blogspot.com

 
Το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ-Ελιά πήρε μόλις το 8% των ψήφων και είναι τέταρτο κόμμα πίσω από τη ΧΑ, αποτέλεσε για πολλούς «ευχάριστη» έκπληξη.
Βέβαια όπως παρατηρούν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, και όχι μόνο, δύο πράγματα ξεχνάνε... ο Βενιζέλος και οι οπαδοί του.

Το πρώτο είναι το ποσοστό που είχε λάβει το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές του 2009 και το οποίο ήταν 36,65%. Το δεύτερο ήταν ότι το ποσοστό που είχε λάβει το ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές του Ιουνίου του ’12 ήταν 12,28%.
Και προσθέτουν τα ίδια στελέχη με νόημα: «Σίγουρα η δημοσκοπική κατάρρευση που τοποθετούσε την Ελιά στο 4% και στο 5% δεν επήλθε και αυτό είναι θετικό για τη συγκυβέρνηση. Όμως από εκεί μέχρι να μας λένε ότι είναι και από τους νικητές της αναμέτρησης της Κυριακής, ε, αυτό πάει πολύ».
Ο Βενιζέλος πάντως δεν το «βλέπει» έτσι και μιλά περίπου για «θρίαμβο» του ΠΑΣΟΚ-Ελιά, ενώ κάποια στελέχη που βρίσκονται κοντά του «ζητάνε» τα μισά και βάλε υπουργεία.
Σημείωση: κάτι τέτοια έλεγε και ο Κουβέλης και είδατε που κατέληξε. Γι΄ αυτό σεμνά και ταπεινά, που θα έλεγε κι ο Κώστας Καραμανλής. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.