Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ, 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017, Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ «ΕΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ» ΣΤΗΝ ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΓΟΡΤΥΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΕΩΣ κ. ΙΕΡΕΜΙΑ!

Επιμέλεια: Πατέρας Τσαμπίκος Π. Πετρόπουλος

Η Αποστολική Εκκλησία της Κορίνθου, με την ποιμαντική ευαισθησία και φροντίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου, μετά την θετική αποδοχή των ομιλιών της περυσινής χρονιάς, συνεχίζει και φέτος την προσπάθεια πνευματικού καταρτισμού των πιστών με νέα σειρά ομιλιών «Εις οικοδομήν του Σώματος του Χριστού». 
Η έναρξη θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017, στις 6.00 το απόγευμα, με την καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού, στην «Κροκίδειο» Αίθουσα (Κροκιδά 4 ,παραπλεύρως Επισκοπείου) και κάθε Δευτέρα από 6.00μ.μ-8.00μ.μ..
Πρώτος ομιλητής κλήθηκε, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίας, ο οποίος και θα παρουσιάσει το θέμα «Ο Επίσκοπος στην Εκκλησία και η Εκκλησία στον Επίσκοπο».
Σας προσκαλούμε να στηρίξετε με την δική σας ολοπρόθυμη συμμετοχή, και αυτή την ποιμαντική προσπάθεια της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, που θα συμβάλλει θετικά, στον πνευματικό σας καταρτισμό, σε θέματα που αφορούν την Ορθόδοξη Πίστη και την εν γένει ζωή της Εκκλησίας μας.

Πηγή: imkorinthou.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.