Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΣ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ!

Επιμέλεια: Σιδέρης Πλιατσικίδης


Μεγάλη συνάντηση έγινε εχθές στην περιοχή μας με τον Σύλλογο Μεσιτών Κορινθίας και την Marsha Collins Υπεύθυνη για την ανάπτυξη συνεργασιών Ελλήνων κτηματομεσιτών με Αμερικάνων κτηματομεσιτών.
Η ίδια είναι πρόεδρος της FIABCI υπεύθυνη για τις κεντροδυτικές πολιτείες τις Αμερικής μεσιτών και πρεσβύτερα της NAR που είναι και η μεγαλύτερης ένωσης μεσιτών στον κόσμο.
Συνοδευόμενη από τον Νίκος Μανομενίδης Πρόεδρος μεσιτών κεντρικής Ευρώπης της CEREAN και πρόεδρος της ΕΠΠΑ Ένωση Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδος.

Τους υποδέχτηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Κορινθίας Σιδέρης Πλιατσικίδης και τα μέλη. Εποικοδομητική στάθηκε η συνάντηση αφού αλλάξανε απόψεις για το Αμερικάνικο Real Estate και ανάπτυξαν σχέσεις συνεργασίας με τον Σύλλογο Μεσιτών Κορινθίας με Αμερικάνους κτηματομεσίτες που όπως μας επιβεβαίωσαν οι Αμερικάνοι πολίτες αγαπούν τον τόπο μας και ενδιαφέρονται για επενδύσεις στην όμορφη περιοχή μας.
Pliatsikidis Sideris Realtor
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου μεσιτών Σιδέρης Πλιατσικίδης, ευχαριστημένος από την συνάντηση, πιστεύει ότι τέτοιου είδους συνεργασίες μπορούν να φέρουν οφέλη στους επαγγελματίες της Κορινθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.