Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ!

Γράφει ο Γιάννης Β. Καραπανάγος


  
                
Δεκέμβριος 2013 - Δεκέμβριος 2014!

Συμπληρώθηκε ήδη ένας ολόκληρος χρόνος από τότε που γεννήθηκε, δειλά δειλά, το παρόν ιστολόγιο! Αισίως, φθάσαμε να γιορτάσουμε τα πρώτα του γενέθλια!
Άρθρα, προσωπικές απόψεις, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, σημαντικά θέματα από την τοπική, την ελληνική αλλά και τη διεθνή επικαιρότητα, πληροφοριακά κείμενα, λογοτεχνικά αποσπάσματα, ποιητικές απόπειρες, φωτογραφικά στιγμιότυπα από διάφορες τοπικές κι όχι μόνο εκδηλώσεις, βίντεο, προσκλήσεις και θέματα ποικίλου ενδιαφέροντος φιλοξενήθηκαν στις ηλεκτρονικές του σελίδες.
Αρχή μας, την οποία πιστεύουμε ότι διαφυλάξαμε, όλο αυτό το διάστημα, η ποιότητα των δημοσιεύσεων και ο σεβασμός στους αναγνώστες μας.
Ο απολογισμός του έργου της πρώτης μας χρονιάς ικανοποιητικός και ενθαρρυντικός. Μια ερασιτεχνική προσπάθεια δημιουργίας ενός ακόμη ιστολογίου, έχοντας όμως όνομα και επώνυμο, ανταμείφτηκε με την επισκεψιμότητά σας και το ενδιαφέρον σας για ανάγνωση των θεμάτων.
Οι προσδοκίες μας μικρές στο ξεκίνημα αλλά το αποτέλεσμα ξεπέρασε και τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις. Σήμερα αριθμεί 1573 δημοσιεύσεις και έχει δεχθεί 90.000 επισκέπτες! 


Ένα μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου,για την αποδοχή και το ενδιαφέρον που μας δείξατε. Αποτελούν το επιθυμητό ηθικό εισόδημα και λειτουργούν ως κινητήρια δύναμη για το μέλλον. 
Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αρθρογράφους που επέλεξαν να δημοσιεύσουν κείμενά τους και τους οποίους θεωρώ πολύτιμους συνεργάτες, καθώς και στους διαχειριστές άλλων ιστολογίων για την άριστη συνεργασία μας στην ανταλλαγή άρθρων και ρεπορτάζ.
Ελπίζω και εύχομαι ο Θεός να μας δώσει τη δύναμη να συνεχίσουμε την ενημέρωσή σας, με διάθεση να προσφέρουμε, στην τοπική κι όχι μόνο κοινωνία, ποιοτικό διαδικτυακό λόγο. 

Επιδίωξή μας να γινόμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι, πάντα με τη δική σας συμπαράσταση και έχοντας κατά νου:
'' ...Κάτω από τις συνθήκες που ζούμε η σιωπή δεν είναι «χρυσός»· είναι «λίβανος και σμύρνα». Διότι η σιωπή μπορεί να ερμηνευθεί σαν αποδοχή ή συναίνεση: «ο σιωπών δοκεί συναινείν», qui tacet consentire videtur κατά το ρωμαϊκό δίκαιο. Δεν έχω λοιπόν το δικαίωμα να σιωπήσω... ή ανεχόμενος τα όσα γίνονται. Υπάρχουν στη ζωή, την ατομική και την κοινωνική, στιγμές που πρέπει κανείς να πει το μεγάλο «ναι» ή το μεγάλο «όχι»..." Αριστόβουλος Μάνεσης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.