Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ...

Φωτεινή Πανάβου

Image result for ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
Ξέρουν ποιοί είναι. Είναι σίγουροι για το τι ζητάνε. Γνωρίζουν πολλά αλλά μιλάνε λίγο. Επιλέγουν το «πολύ» και όχι το «πολλοί» . Είναι ειλικρινείς και αυθεντικοί. Οι άξιοι άνθρωποι δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα και σε κανέναν ακριβώς γιατί σέβονται και εκτιμούν τη ζωή και τους ανθρώπους που έχουν δίπλα τους αλλά πάνω απ’ όλα τον ίδιο τους τον εαυτό. Γιατι…
Ξέρουν ποιοί είναι και δεν χρειάζεται να το κρύψουν. Είναι η αλήθεια τους και είναι περήφανοι γι’ αυτήν ακριβώς γιατί πορεύονται με τον πραγματικό εαυτό τους. Δεν είναι τέλειοι, εξάλλου κανείς δεν είναι, αλλά είναι γνήσιοι και αυτό είναι σημαντικότερο.
Είναι σίγουροι για το τι ζητάνε και το αποδεικνύουν συνεχώς στον ίδιο τους τον εαυτό με πράξεις και όχι με στερεοτυπικές θεωρίες. Δεν μιμούνται και διεκδικούν μέχρι τέλους αυτό που τους λείπει μέχρι να το αποκτήσουν. Πάθος, δύναμη, απλότητα και ευθύτητα είναι τα κλειδιά της επιτυχίας τους.
Γνωρίζουν πολλά αλλά μιλάνε λίγο γιατί δεν έχουν ανάγκη να αποδείξουν τίποτα με τις λέξεις που σε λίγες ώρες θα έχουν ξεχαστεί αλλά είναι πάντα έτοιμοι να μετουσιώσουν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους σε πράξεις που θα μιλούν από μόνες τους χωρίς φωνή. Με αυτό το τρόπο κερδίζουν τους φίλους τους, λίγους και καλούς, που κρατούν για πάντα δίπλα τους.
Επιλέγουν το «πολύ» και όχι το «πολλοί» γιατί ξέρουν ότι η ποιότητα μετράει περισσότερο από την ποσότητα. Στα πιο απλά καθημερινά πράγματα αλλά και στα πιο προσωπικά. Γιατί στη τελική γνωρίζουν πως αν δεν επιθυμούν και δεν προσεγγίζουν την ποιότητα σαν άνθρωποι, τότε ποιό το νόημα να έχουν απαιτήσεις να υποστηρίζουν την ποιότητα οι επιλογές τους;
Είναι ειλικρινείς και αυθεντικοί. Μισούν κάθε είδους υποκρισία και κυρίως ως προς τον ίδιο τους τον εαυτό από τον οποίο πηγάζει κάθε τους κίνηση, κάθε τους σταθερό βήμα. Αναγνωρίζουν τι αξίζει και επιζητούν να το έχουν στη ζωή τους και αδιαφορούν για οτιδήποτε ψεύτικο.

Πηγή: http://labelnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.