Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ MOTOR OIL, ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (VIDEO)

Επιμέλεια: Θανάσης Κ. Πρωτοπαππάς

Image result for Motor Oil,
Εκδήλωση προς τιμήν των συνταξιούχων πραγματοποιήθηκε από το Σωματείο Εργαζομένων της Motor Oil, στο Λουτράκι και συγκεκριμένα στην ταβέρνα ''Αλκυωνίδες'', πριν λίγες ημέρες. 
Η εκδήλωση αυτή διοργανώνεται κάθε χρόνο, σε διαφορετικό χώρο για να επιβεβαιωθούν οι άριστες σχέσεις που είχαν καλλιεργηθεί, μεταξύ των εργαζομένων που σήμερα είναι συνταξιούχοι,  όλα αυτά τα χρόνια που πρόσφεραν στην εταιρεία Motor Oil. 
Παρών ο  Διευθυντής Διοικητικού Διϋλιστηρίου της εταιρείας κ. Δημήτρης Κανελλόπουλος, ο οποίος χαιρέτισε την εκδήλωση λέγοντας, ''βρέθηκα σε γνωστούς μου ανθρώπους, δικούς μου ανθρώπους. Δυστυχώς τώρα περνάω από το Διϋλιστήριο, μου λένε πολλοί γεια σας κ. Κανελλόπουλε και δεν ξέρω ποιος είναι. Εσάς όμως σας ξέρω'', τονίζοντας με τα λεγόμενά του αυτά πως η εταιρεία δεν ξεχνά τους ανθρώπους που την στήριξαν. 
Επίσης ο κ. Κανελλόπουλος ενημέρωσε τους συγκεντρωθέντες ότι η κα Βαρδινογιάννη  θα ανασκευάσει το Νηπιαγωγείο της Μάνδρας και αναφέρθηκε στη βοήθεια της εταιρείας προς τους πληγέντες, στέλνοντας λεωφορεία και αποφρακτικά.  
Οι συνταξιούχοι εργαζόμενοι διασκέδασαν, ανακαλώντας στη μνήμη τους γεγονότα και στιγμές από το παρελθόν, ενώ δεν παρέλειψαν να ανταλλάξουν θέσεις και απόψεις για το παρόν και το μέλλον και στο τέλος να ευχαριστήσουν το σωματείο και την εταιρεία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.