Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝ ΤΟ ΕΤΟΣ 1989, ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ! (VIDEO)

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος


Οι πτυχιούχοι του Παντείου Πανεπιστημίου, του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων, που φοίτησαν τα έτη 1985-1989, συγκεντρώθηκαν το περασμένο Σάββατο (26.1.019), για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, στο cafe του καταστήματος Public, στην πλατεία Συντάγματος, γιορτάζοντας ταυτόχρονα και τα τριάντα χρόνια από την αποφοίτησή τους. 
Η εκδήλωση, που αφιερώθηκε στον αείμνηστο συμφοιτητή μας Μελέτη Δέδε, ο οποίος διατηρούσε καφετέρια στον πεζόδρομο της Κορίνθου, απέναντι από την Εθνική Τράπεζα και έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούνιο, διοργανώθηκε και συντονίστηκε άψογα, από την Χριστίνα Κινατίδου, τη ψυχή της μεγάλης αυτής παρέας. Την πίτα έκοψε ο Παναγιώτης Μπενάς, Υποπτέραρχος Μηχανικός Πολεμικής Αεροπορίας ε.α. και Πολιτικός Επιστήμονας, ο οποίος είχε βρει το φλουρί την προηγούμενη χρονιά (2018).
Ο Παναγιώτης Μπενάς
Φετινός τυχερός ο Θανάσης Αντωνίου, ο οποίος βρίσκοντας το φλουρί στο κομμάτι της πίτας του, εξέφρασε τη χαρά του ποικιλοτρόπως και σύμφωνα με το εθιμοτυπικό θα αναλάβει την επιμέλεια της εκδήλωσης για το έτος 2020.
Ο Θανάσης Αντωνίου
Το γνωστό σκηνικό επαναλήφθηκε με τα ίδια χαρακτηριστικά γνωρίσματα: Πολλά χαμόγελα, πειράγματα με αναφορές στα υπέροχα εκείνα φοιτητικά χρόνια, ανταλλαγή πληροφοριών σε θέματα κοινωνικού, προσωπικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος, ευχές για το Νέο Έτος και αναλύσεις για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο. 
                                     Και του χρόνου!


  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.