Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

ΟΤΑΝ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΑΧΩΒΙΤΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ 2012 ΟΤΙ "ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ"

Πηγή: https://www.loutraki365.gr


By Αλέξανδρος Κανδρής

Εμφανώς αναστατωμένοι και ανήσυχοι, οι κάτοικοι του Λουτρακίου, παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από την σύλληψη 45χρονου Άγγλου dealer κοκαΐνης στο Λουτράκι.
Η πληροφορία για τη δράση του Βρετανού, ο οποίος μάλιστα χαρακτηρίζεται απο τις αρχές δυνατός «παίκτης» ήρθε απο την αμερικανική Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών (DEA) και οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, μόλις ο dealer πατησε το πόδι του στην Ελλάδα, τον εντόπισαν, παρακολούθησαν τις κινήσεις του και χθες του πέρασαν χειροπέδες στο Λουτράκι όπου είχε ενοικιάσει το σπίτι, κινούμενοι υπό άκρα μυστικότητα.
Ο 45χρονος, σύμφωνα με τις Αρχές, είχε αναλάβει να ρίξει 57 κιλά κοκαΐνης αξίας άνω του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ στην αγορά της Αθήνας και της Μυκόνου. Μάλιστα, το λογότυπο «23» με το βασιλικό στέμμα, που βρέθηκε στις 49 συσκευασίες της κοκαΐνης, δηλώνει την άριστη ποιότητα από τα καρτέλ της Λατινικής Αμερικής.
Το μυαλό όσων γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις και παρακολουθούν στενά το θέμα των ναρκωτικών, ταξίδεψε ακριβώς 10 χρόνια πίσω. Στην ημερίδα που είχε πραγματοποιήσει τον Δεκέμβριο του 2012, η εφημερίδα "Το Βήμα Λουτρακίου - Περαχώρας", με θέμα την εγκληματικότητα, στην οποία συντονιστής ήταν ο Γιάννης Καραπανάγος και ομιλητές, ο τότε διοικητής του Α.Τ. Λουτρακίου, Χαράλαμπος Τετράδης, ο καθηγητής εγκληματολογίας, Γιάννης Πανούσης και ο Αντιστράτηγος και Υπαρχηγός του Αστυνομικού Σώματος, Ιωάννης Ραχωβίτσας. Τότε, ο κ. Ραχωβίτσας, στην τοποθέτησή του, είχε αναφέρει ότι "το Λουτράκι, είναι η αποθήκη των ναρκωτικών της Αθήνας", δήλωση που είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις από το κοινό που παρακολουθούσε την ημερίδα.
Προφανώς, από το 2012 μέχρι και σήμερα, έχουν γίνει συντονισμένες κινήσεις σε όλα τα επίπεδα προκειμένου η πόλη του Λουτρακίου, να αποτινάξει από πάνω της, αυτό το βαρύ χαρακτηρισμό, ωστόσο, η σύλληψη του 45χρονου dealer στο Λουτράκι, "ξύπνησε" δυσάρεστες μνήμες.

Ο Ιωάννης Ραχωβίτσας

Από την ημερίδα του 2012 στο Ξενοδοχείο Μαντάς: 
Σπύρος Γιαλοψός, Γιάννης Πανούσης, 
Ιωάννης Καραπανάγος, Ιωάννης Ραχωβίτσας και 
Χαράλαμπος Τετράδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.