Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΙΑ-ΧΩΡΑ RADIO NEWS ΑΠΟ 26 ΕΩΣ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016!

Ο ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ! 

  • Την Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 17:00΄, θα μεταδοθεί η αποκλειστική συνέντευξη του Βουλευτή Κορινθίας, με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Χρίστου Δήμα -Τομεάρχης Δημοσιονομικής Πολιτικής και Διδάκτωρ Πολιτικής Οικονομίας- που παραχώρησε στον σταθμό μας και στον Γιάννη Β. Καραπανάγο.
ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΠΟ 26 ΕΩΣ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016
Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου
17:00΄-Σε επανάληψη, η εκπομπή του Γιάννη Β. Καραπανάγου που μεταδόθηκε την 20η Οκτωβρίου 2016.   
18:3-Ο Θανάσης Πρωτοπαππάς επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή «ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ», επιλέγοντας τα τραγούδια για τις ακροάτριες και τους ακροατές του σταθμού. 
Θανάσης Κ. Πρωτοπαππάς
20:00΄- Ο Dj Μελέτης Θώδης επιλέγει τραγούδια για σας.
Μελέτης Θώδης
20:30΄- Η εκπομπή ''ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ''. 
Ο εφημέριος Τσαμπίκος Π. Πετρόπουλος επιλέγει τη μουσική, για μία ώρα, στο στούντιο του σταθμού με τη συμμετοχή της Ελένης Ζερβού στην ανάγνωση κειμένων.


Ο εφημέριος Τσαμπίκος Π. Πετρόπουλος και η Ελένη Ζερβού
 Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου
17:00΄- Ο Γιάννης Β. Καραπανάγος επιμελείται και παρουσιάζει εκπομπή για την επικαιρότητα. Θα μεταδοθεί η συνέντευξη του Βουλευτή Κορινθίας κ. Χρίστου Δήμα που παραχώρησε αποκλειστικά στον σταθμό μας. 

Ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Χρίστος Δήμας
Ο κ. Δήμας αναφέρεται στα επίκαιρα θέματα που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες, σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, στη Νέα Δημοκρατία και σε ζητήματα που απασχολούν τον Νομό Κορινθίας αλλά και τον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.
18:30΄- Ο Θανάσης Πρωτοπαππάς επιμελείται και παρουσιάζει, για δύο ώρες, την εκπομπή «ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ», επιλέγοντας τα τραγούδια για τις ακροάτριες και τους ακροατές του σταθμού.
20:30΄- Σε επανάληψη η εκπομπή ''ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ'', του εφημέριου Τσαμπίκου Π. Πετρόπουλου. 

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου
10:00΄-12:00΄: Αναμετάδοση της εκπομπής ''ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ'', που επιμελείται και παρουσιάζει η Όλγα, από το διαδικτυακό ραδιόφωνο NOVEL Radio. 
 
Κυριακή, 30 Οκτωβρίου
10:00΄-12:00΄: Αναμετάδοση, σε επανάληψη, της εκπομπής ''ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ'', που επιμελείται και παρουσιάζει η Όλγα, από το διαδικτυακό ραδιόφωνο NOVEL Radio, κάθε Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.