Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΚΙΚΑΣ: ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΟΥ!

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος


Ο Χαράλαμπος Γκίκας στο γραφείο του
Στην εποχή που ζούμε, κάθε άνθρωπος έχει και το αυτοκίνητό του. H ασφάλεια του κάθε οδηγού, εκτός από την προσωπική εμπειρία και οδική συμπεριφορά του, εξαρτάται, σε μεγάλο βαθμό, και από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, αλλά και τη συντήρησή του. Γι΄αυτό, οι οδηγοί φροντίζουν να απευθύνονται σε μηχανικούς ή ηλεκτρολόγους, με επαρκείς αποδείξεις για την επαγγελματική τους κατάρτιση, αλλά και για το κόστος επισκευής του οχήματός τους.
Οι κάτοικοι της Περαχώρας γνωρίζουμε ότι, στην περιοχή μας λειτουργεί ένα άρτια εξοπλισμένο συνεργείο αυτοκινήτων με σύγχρονα μηχανήματα. 
Ιδιοκτήτης ο Χαράλαμπος Γκίκας, κάτοικος Πισίων Κορινθίας, πέντε χιλιόμετρα από την Περαχώρα, στους πρόποδες των Γερανείων, έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών
Στα Πίσια τελείωσε το Δημοτικό, το Γυμνάσιο στο Λουτράκι και το Μηχανολογικό Τμήμα της Σχολής Κ.Ε.Τ.Ε. στην Κόρινθο.
Ως βοηθός μηχανικού εργάστηκε αρκετά χρόνια, ενώ το έτος 1985 ξεκίνησε τη διαδρομή του, σαν ελεύθερος επαγγελματίας μηχανικός. 
Ο επισκέπτης του συνεργείου, από τον Δήμο μας, την Αθήνα και όχι μόνο, αντιλαμβάνεται, από την πρώτη κιόλας στιγμή, τις υψηλές προδιαγραφές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πλούσιου αλλά ταυτόχρονα και σύγχρονου εξοπλισμού του. 
Ο γνωστός και αγαπητός Μπάμπης, πάντα φιλικός, φιλόξενος, χαμογελστός και εξυπηρετικός, έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων μεγάλων εταιριών, όπως BOSCH, MARELLI, ANIP. 
'Oπως συνηθίζει να λέει, από την αρχή της επαγγελματικής του διαδρομής, η σύζυγός του είναι το στήριγμά του και δεν παύει να εκφράζει τις ευχαριστίες του προς το πρόσωπό της, καθώς και προς τους πελάτες του, που τον επισκέπτονται από διάφορα μέρη, για την επιστοσύνη που του δείχνουν, συμβάλοντας καθοριστικά στην ανοδική του πορεία.
Από την πλευρά μου, ως συντάκτης του παρόντος, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Μπάμπη που είναι ο βασικός συντελεστής ώστε το αυτοκίνητο του πατέρα μου, αείμνηστου Βασιλείου Καραπανάγου, να εξακολουθεί να κυκλοφορεί και σήμερα, 40 χρόνια μετά την έκδοση της αδείας κυκλοφορίας του, χωρίς να παρουσιάζει μηχανικά προβλήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.