Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ INTERNET ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ!


Οι εφαρμογές του Διαδικτύου σε κάθε τομέα της ζωής μας διαδίδονται όλο και ταχύτερα, ιδιαίτερα στους εφήβους, για τους οποίους οι τεχνολογικές καινοτομίες είναι τρόπος ζωής. Τα νέα παιδιά χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο όχι μόνο για να ενημερωθούν, αλλά και για να επικοινωνούν με άλλους, όπως και για να διασκεδάζουν.
Οι ιδιαιτερότητες της ηλικίας τους, όμως, αυξάνουν και τον κίνδυνο εθισμού και εξαπάτησης. Τι χρειάζεται, λοιπόν, να γνωρίζουν τόσο οι ίδιοι, όσο και οι γονείς τους – οι οποίοι είναι κι αυτοί χρήστες – και πώς πρέπει να αντιδράσουν;
Σας προσκαλούμε στην Ημερίδα που διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος «ΛΟΥΤΡΑΚΙ» σε συνεργασία με το Homoeducandus – Αγωγή με θέμα: «Πόσο ασφαλής είναι σήμερα ο χρήστης του Internet και ειδικότερα οι έφηβοι» με κύριο ομιλητή τον κ. Σφακιανάκη Μανώλη, Στρατηγό ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., ιδρυτή και πρόεδρο του Ινστιτούτου CYBER SECURITY INTERNATIONAL.
Η ημερίδα θα λάβει χώρα την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 με ώρα έναρξης 18:30 στο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ» Συνεδριακό Κέντρο στον Ισθμό της Κορίνθου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.