Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΑΠΟ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018!


-"ΧΟΡΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ" - Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου
Ο Πρόεδρος & το διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων, σας προσκαλούν στην εκδήλωση με τίτλο "ΧΟΡΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ".

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 Ι ώρα 21:00 Ι Αμφιθέατρο του WYNDHAM LOUTRAKI POSEIDON RESORT.- Χορευτική Παράσταση "Summer Show 2018"

Σας προσκαλούμε στη Χορευτική Παράσταση "Summer Show 2018" του Τμήματος Ευρωπαϊκών χορών του Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018 | Ώρα έναρξης 21:15 | Πάρκο Μάτση (Δεξαμενής), Θέατρο Παντελής Ζερβός.
Υπεύθυνη Χοροδιδάσκαλος: Ιωάννα χατζηαθανασίου

- Αποχαιρετιστήρια γιορτή Γ΄ Γυμνασίου Λουτρακίου
Σας προσκαλούμε στην αποχαιρετιστήρια γιορτή του Γ΄ Γυμνασίου Λουτρακίου, με το θεατρικό έργο της Ασημίνας Ψαραύτη «Ταξιδιώτες στον χρόνο».
Τετάρτη 28 Ιουνίου 2018 | Ώρα 20:30΄ | Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο

- 1ο Sxoinathlon Sprint Τρίαθλον
Η ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΧΟΙΝΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ διοργανώνει αγώνες ΑΤΟΜΙΚΟΥ και ΟΜΑΔΙΚΟΥ τριάθλου για όλες τις ηλικίες. Υπό την Αιγίδα της Ομοσπονδίας ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΠΕΝΤΑΘΛΟΥ –ΤΡΙΑΘΛΟΥ και της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.
Σάββατο 30 Ιουνίου 2018 | Ώρες 18.00 - 21.00

- Under the Sun Cariocas Rock Festival
Για πρώτη φορά οι Έλληνες λάτρεις του rock ήχου και της stoner κουλτούρας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αγαπημένους καλλιτέχνες του είδους σε μία σειρά από συναυλίες-ορόσημο, που θα διαρκέσουν ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο πάνω στην παραλία του Σχίνου και κάτω από τον ήλιο που λούζει το Cariocas Beach Bar! 
Σάββατο 30 Ιουνίου & Κυριακή 1η Ιουλίου


- Δρόμοι της Παράδοσης
Ο Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ισθμίας σας προσκαλεί στο 17ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών "Δρόμοι της Παράδοσης".
Σάββατο 30 Ιουνίου 2018 | Ώρα 21.00 | Προβλήτα Ισθμίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.