Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ!



Παραδίδεται σήμερα στην διάθεση των δημοτών αλλά και στην διάθεση του ευρύτερου κοινού η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. 
Έπειτα από μια συλλογική και εμπεριστατωμένη εργασία, ο Δήμος αποκτά ένα νέο διαδικτυακό εργαλείο λειτουργικότητας και άμεσης προσβασιμότητας για όλους. 
Η ανανεωμένη ιστοσελίδα, διαθέτει εύχρηστο και αναλυτικό μενού πλοήγησης και περιλαμβάνει μία πληθώρα δυνατοτήτων με στόχο την κατατόπιση του επισκέπτη αναφορικά προς τον Δήμο, αλλά κυρίως με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του και την παροχή ηλεκτρονικής πρόσβασης στις Δημοτικές Υπηρεσίες. 
Ήδη την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου η παρουσίαση της ιστοσελίδας ενώπιον των δημοτικών υπαλλήλων παρουσία του Δημάρχου κ. Γεωργίου Γκιώνη και της Αντιδημάρχου κ. Μαρίας Πρωτοπαππά. 
Πλέον ο κάθε επισκέπτης μπορεί να έχει άμεση πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστεί αναφορικά προς τον Δήμο και συγχρόνως απολαμβάνει της άμεσης και ταχύτατης εξυπηρέτησης που του παρέχεται μέσω της κοινωνίας της πληροφορίας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

http://www.loutraki-agioitheodoroi.gr/
info@loutraki.gr
/CityofLoutrakiOfficial


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.