Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ "IN" ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΔΥΝΑΤΑ" ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ 2018!

Φωτεινή Πανάβου

Αποτέλεσμα εικόνας για Αυτά είναι τα πιο «ΙΝ» ελληνικά νησιά που «παίζουν» δυνατά φέτος το Καλοκαίρι – Τα νησιά που ξεχωρίζουν για το 2018!
Ένας από τους κυριότερους λόγους για τους οποίους ξεχωρίζει η Ελλάδα είναι σίγουρα το μπλέ της θάλασσας της και κατ’ επέκταση τα μοναδικά νησιά της. Χρυσές αμμουδιές, γαλάζια νερά και καυτός ήλιος αρκούν για να σε κάνουν να ερωτευτείς κάθε καλοκαίρι. Κάθε νησί της μοναδικό για διαφορετικούς λόγους αλλά σίγουρα υπάρχουν εκείνα που ξεχωρίζουν και αξίζουν λίγο περισσότερο να τα προσέξουμε φέτος το καλοκαίρι.
Το πιο εξωτικό νησί του Αιγαίου. Το νησί όπου ανακαλύφθηκε η Αφροδίτη της Μήλου. Ένα από τα εντυπωσιακότερα νησιά είναι η Μύλος και όχι άδικα. Οι κατακόμβες, οι εξωτικές παραλίες, το πολύχρωμο Κλίμα, ο Εμπουριός και τα Μανδράκια με τα υπόσκαφα κτίσματα για τις βάρκες, το ηλιοβασίλεμα στην Πλάκα, όλα φωνάζουν πως η Μήλος είναι μοναδική! Εάν ψάχνεις για ιδανικές ρομαντικές διακοπές μη διστάζεις να επιλέξεις τη Μήλο.
Με ιστιοπλοϊκό, με σκάφος ή και με το πλοίο της γραμμής, όποιος βάζει πλώρη για τα σμαραγδένια λιλιπούτεια νησιά του Ιονίου, τους Παξούς και τους Αντίπαξους, βάζει πλώρη για τον παράδεισο. Άλλος ένας υπέροχος προορισμός για ζευγάρια αλλά και οικογένειες με κρυμμένους “θυσαυρούς” Σπάνιες απολαύσεις, αλλά και πολυτελείς βίλες που χαρίζουν πραγματικά ένα όνειρο.
Μουσική στη διαπασών, χαρούμενες φωνές, όλου του κόσμου οι γλώσσες, χορός, ιδρωμένα κορμιά, σφηνάκια… Αυτή είναι η Ίος, ένα ελληνικό νησί, όπου η ξέφρενη διασκέδαση παίρνει σάρκα και οστά. Γιατί στην Ίο η διασκέδαση δε βάζει φρένο και δεν έχει όρια.
Εξήντα χωριά, τρεχούμενα νερά, άγρια βλάστηση, δάση που εναλλάσσονται με ονειρεμένες παραλίες, πολιτισμός του διαφορετικού, κυριολεκτικά ένας επίγειος παράδεισος. Η Ικαρία είναι ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις και ιδανική για όσους αγαπούν τις εναλλακτικές διακοπές. Εξάλλου, μη ξεχνάμε πως η Ικαρία διαθέτει τους δικούς της ρυθμούς σε όλα κι αυτός είναι ένας λόγος που οι άνθρωποι σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο ζουν περισσότερο.
Φολέγανδρος. Το νησί με την ανόθευτη ομορφιά και τους χαλαρούς ρυθμούς θα σας κάνει έναν από αυτούς. Οι πλατείες με τα τραπεζάκια πλάι στις παλιές εκκλησίες, ο κάθετος βράχος πάνω στον οποίο ισορροπεί η Χώρα, τα ρακόμελα και η αίσθηση της παρέας είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους αγαπούν την ηρεμία και τη χαλάρωση στις διακοπές τους.
Νότια της Πελοποννήσου, ένας τόπος βγαλμένος από όνειρο: η Ελαφόνησος, ένα εξωτικό νησί μόλις 19 τ. χλμ., μια τεράστια παραδεισένια παραλία με ομορφιά πέρα κάθε φήμης. Φτάστε εδώ με κάθε τρόπο, με σκάφος, με τα πόδια, με μοτοσυκλέτα, με αυτοκίνητο. Και μετά, ξεχάστε τον πολιτισμό. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μαγιό, καπέλο και αντιηλιακό, γιατί εδώ η ζωή βρίσκεται στην παραλία. Απολαύστε τις διακοπές σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς στην Ελλάδα: Στην ολόλευκη άμμο της Ελαφονήσου, στα πράσινα και τιρκουάζ νερά της, στη σκιά των κέδρων της, στον μπλε ουρανό, στον ήλιο, στον ορίζοντα. Και, όπως όλοι, θα ευχηθείτε και εσείς να μείνετε για πάντα… ναυαγός στην Ελαφόνησο.
Τόσο διαφορετικά αλλά και τόσο όμοια τα νησιά της Ελλάδας αφήνουν μια αίσθηση δροσιάς, αυτής του καλοκαιριού…

Πηγή: http://labelnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.