Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

«ΕΓΩ ΦΩΝΑΞΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ-ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ»!


«Η αντίδρασή μου ήταν τελείως αυθόρμητη, καθόλου σχεδιασμένη», λέει στο iefimerida ο Γιάννης Μπλάντος, ο Κοζανίτης που φώναξε «προδότη» τον πρωθυπουργό στο Λονδίνο. Ο Γιάννης Μπλάντος βρέθηκε σχεδόν τυχαία στο πεζοδρόμιο, έξω από το Ελληνικό Κέντρο του Λονδίνου όπου θα μιλούσε ο Αλέξης Τσίπρας.
Μόνιμος κάτοικος Λονδίνου εδώ και χρόνια, ο Γιάννης Μπλάντος άκουσε στο ελληνικό ραδιόφωνο ότι θα μιλούσε στο Ελληνικό Κέντρο ο πρωθυπουργός και αποφάσισε να πάει εκεί, ώστε να υποβάλει ερωτήσεις.
Δεν είχε καμία πρόθεση να κάνει φασαρία. Νόμιζε ότι η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή. Οταν τον ενημέρωσαν ότι η εκδήλωση είναι κλειστή, κοντοστάθηκε έξω από το κέντρο και περίμενε. Μαζί του ήταν ακόμα 3-4 άτομα, όπως λέει, που ούτε τους ήξερε καν. Αμέσως εμφανίστηκαν άνδρες της Μητροπολιτικής Αστυνομίας και άνδρες της Ασφάλειας του πρωθυπουργού ώστε να ελέγξουν αν είναι επικίνδυνοι.
«Ούτε καδρόνια είχαμε», λέει, «για να μας πουν φασίστες, ούτε καν σημαίες, για να μας ονομάσουν εθνικιστές. Ολα έγιναν αυθόρμητα. Μόλις τον είδα, φώναξα «προδότης» γιατί νιώθω προδομένος».
Στο παρελθόν ο Γιάννης Μπλάντος ήταν στη Νέα Δημοκρατία. Τώρα δεν ασχολείται καθόλου. Δεν ψηφίζει καν. Ούτε στην Αγγλία ψηφίζει. «Είμαι Ελληνας και νιώθω προδομένος. Η καταγωγή μου είναι από την Κοζάνη και απο τα Γρεβενά. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κοζάνη. Και νιώθω προδομένος. Και να ξέρετε ότι οι Ελληνες του εξωτερικού είναι πολλές φορές πιο Ελληνες από εσάς που ζείτε στην Ελλάδα. Εχω κι έναν γιο. Οταν θα πάει στο πανεπιστήμιο και θα λέει ότι είναι Ελληνας από τη Μακεδονία, οι άλλοι θα νομίζουν ότι είναι Σκοπιανός… Μόλις έγινε το επεισόδιο, ήρθαν αμέσως μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και έκαναν κλοιό γύρω μας για να προστατεύσουν τον πρωθυπουργό. Αδίκως, δεν υπήρχε κίνδυνος»…

Δείτε το βίντεο:



Πηγή: https://vimapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.