Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Θ. ΚΑΝΑΒΟΣ ΣΤΗΝ Γ.Σ. ΤΟΥ ΑΟΛ: Ο ΑΕΤΟΣ ΠΡΙΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΚΥΜΜΕΝΟ-VIDEO!

Πηγή: http://www.korinthosnews.gr


Η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Α.Ο.Λουτράκι πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα 25 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου σε μια κατάμεστη αίθουσα από μέλη και φίλους της ομάδας. 

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.Οικονομική Ενημέρωση των μελών
2.Διοικητικός Απολογισμός της διετίας 2016 – 2018
3.Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου
για την περίοδο 2018 – 2020
Στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Τάσο Σακελλαρίου και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Πετρίτσης.
Στον χαιρετισμό του ο κ. Δήμαρχος αφού εξήρε την δουλεία που έχουν κάνει τα μέλη του Συμβουλίου τα τελευταία χρόνια διαβεβαίωσε τα μέλη ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να είναι δίπλα στην ομάδα και θα βοηθάει όσο μπορεί περισσότερο και ευχήθηκε στο νέο Δ.Σ. να συνεχίσει την καταπληκτική δουλειά.
Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Πετρίτσης επισήμανε το ενωτικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας παρά την όχι και τόσο καλή περσινή πορεία που οφείλετε κυρίως από τον δύσκολο όμιλο που κλήθηκε να αγωνιστεί η ομάδα.
Ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Θωμάς Καναβός στον απολογισμό του για την διετία που πέρασε και βρήκε την ομάδα να αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική επισήμανε ότι η ΕΠΟ ακόμα δεν έχει βρει ένα τρόπο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος έτσι ώστε τα σωματεία να κάνουν τον ανάλογο προγραμματισμό τους. 
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην φιλοσοφία, στην πορεία, στα κατορθώματα και στους τίτλους που έχει κατακτήσει όλα αυτά τα χρόνια.
Επισήμανε τις μεγάλες στιγμές που έζησε ο σύλλογος αλλά και τον σεβασμό που κατέκτησε η ομάδα από συλλόγους με ιστορία στο ποδόσφαιρο.
Χαρακτήρισε το σωματείο υγιές με στέρεες βάσεις και όλες στις οικονομικές του υποχρεώσεις τακτοποιημένες με πλούσιες υποδομές και ανθρώπους που τον αγαπούν και στέκονται δίπλα του.
Αναφέρθηκε στις δράσεις της ομάδας που απέδειξε ότι είναι αλλά και θα συνεχίσει να είναι ζωντανό και δραστήριο κύτταρο της τοπικής κοινωνίας.
Καταφέραμε όχι μόνο να φέρουμε και άλλα παιδιά κοντά στον αθλητισμό αλλά διαφημίσαμε τη πόλη μας με κάθε δυνατό τρόπο είπε ο κ. Καναβός.
Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο μεγαλύτερο κεφάλαιο της ομάδας όπως την χαρακτήρισε, στην σχολή ποδοσφαίρου.
Επανέλαβε τον στόχο και καταστατικό σκοπό, που είναι η ανάπτυξη των αθλητών και μέσα από αυτή την ανάπτυξη να προέρθει η αγωνιστική καταξίωση της ομάδας και προβολή της πόλης και του Νομού.
Σε ότι αφορά τον Οικονομικό Απολογισμό ο κ. Καναβός γνωστοποίησε πως και τα δύο προηγούμενα έτη έκλεισαν με πλεόνασμα, δείγμα της χριστής και ορθής διοίκησης.
Κλείνοντας τον Απολογισμό του ο. Καναβός και αφού ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του αλλά και φίλους της ομάδας επισήμανε πως η ομάδα γράφει ιστορία με χρυσά γράμματα και έστειλε και ένα μήνυμα σε αυτούς που νομίζουν ότι επειδή η ομάδα υποβιβάστηκε έχει ταπεινωθεί και είναι λίγο μακριά θα πρέπει να ξέρουν όπως είπε ότι ¨Ο ΑΕΤΟΣ ΠΡΙΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΚΥΜΜΕΝΟ¨ και καταχειροκροτήθηκε.
Ο κ. Δημήτρης Γέρου απαντώντας σε ερώτηση που τέθηκε σε ποιο πρωτάθλημα θα αγωνίζεται η ομάδα του χρόνου απάντησε πως θα ξεκαθαρίσει περί τα μέσα Αυγούστου αφήνοντας ελπίδες ότι μπορεί η ομάδα να συνεχίσει τη Γ΄ Εθνική παρόλα αυτά είπε ο κ. Γέρου η ομάδα θα δηλώσει κανονικά συμμετοχή στο Τοπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.