Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ''ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ'' ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ!

Πηγή: https://allazoumemazi2019.blogspot.com


Ο Επικεφαλής και δημοτικός σύμβουλος της παράταξής μας κ. Ιωάννης Β. Καραπανάγος και η δημοτική σύμβουλος κα Κασσιανή Κόντη συμμετείχαν στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κορινθίας, μετά από πρόσκληση του Πρόεδρου του κ. Παναγιώτη Πιτσάκη, την Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019.

Στη συνεδρίαση αυτή είχαν προσκληθεί ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δήμου μας και τα μέλη της Οικονομικής του Επιτροπής.
Παρόντες ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Παπαθανασίου, η κα Μαρία Πρωτοπαππά και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου κα Ανδριάννα Κουρούκλη.
Η πρόσκληση προς τους προαναφερομένους απευθύνθηκε γιατί το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν η έγκριση του προϋπολογισμού του Επιμελητηρίου, έτους 2020, στον οποίο περιλαμβάνεται και η δαπάνη για τη δημιουργία του “Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Λουτρακίου – Open Mall ”. Δαπάνη που έχει ήδη ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2019, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Όμως η συνεδρίαση διακόπηκε λόγω έντασης μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου και ελλείψεως απαρτίας, αφού αποχώρησαν από την αίθουσα τα περισσότερα μέλη του, κυρίως γιατί διαφωνούσαν επί της διαδικασίας που ακολουθήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.