Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΣ-ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ!

Πηγή: https://agioitheodoroi.blogspot.com/

Στην ανάγκη αρωγής στους κατοίκους που επλήγησαν στους Αγίους Θεοδώρους για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από την μεταμεσονύχτια καταιγίδα που έπληξε την περιοχή αναφέρθηκε ο επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού "αλλάzουμε ΜΑΖΙ" Γιάννης Καραπανάγος.
Ο κ. Καραπανάγος, ο οποίος επισκέφθηκε τις περιοχές των Αγίων Θεοδώρων που αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα, ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο κ. Γκιώνη, τους Αντιδημάρχους κ. Κ. Παντελέου, κ. Α. Σακελλαρίου και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Α. Κωσταντή για την επικρατούσα κατάσταση και τις ενέργειες που έχει αναλάβει ο Δήμος και συνέδραμε στο φιλότιμο έργο που καταβάλλουν τα στελέχη της Αστυνομίας (λόγω της εμπειρίας του ως Υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ).
Σε δηλώσεις του ο κ. Καραπανάγος τόνισε την αναγκαιότητα να κηρυχθεί άμεσα η περιοχή σε κατάσταση ΕΚΤΑΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ προκειμένου να αποζημιωθούν γρήγορα οι κάτοικοι που επλήγησαν και να αποκατασταθούν το ταχύτερο δυνατό οι ζημιές. Τέλος τόνισε ότι η αναγκαιότητα ομόνοιας και σύμπνοιας από όλες τις Δημοτικές παρατάξεις είναι επιβεβλημένη στις δύσκολες αυτές στιγμές και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι "Στις δύσκολες στιγμές που περνούν ετούτη την ώρα οι δημότες δεν υπάρχει χώρος για αντιπολιτευτικό λόγο, αλλά όλες οι παρατάξεις είναι υποχρεωμένες να συνδράμουν την δημοτική αρχή για την ανακούφιση των πληγέντων και την αποκατάσταση των υποδομών της πόλης των Αγίων Θεοδώρων."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.