Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ-ΛΟΓΟΘΕΤΗ-ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: "Ο κ. ΓΚΙΩΝΗΣ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ"!

Πηγή: loutraki365.gr

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του loutraki365.gr, καθώς σύμφωνα με κοινό Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν πριν από λίγο οι δημοτικές παρατάξεις της Μαρίας Πρωτοπαππά, του Κώστα Λογοθέτη, του Γιάννη Καραπανάγου και του Δημήτρη Βασιλείου, ξεκαθαρίζεται ότι δεν θα δώσουν το παρόν στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Συνεπώς, η σημερινή συνεδρίαση, οδηγείται σε αναβολή, αφού δεν συγκεντρώνεται ο απαιτούμενος αριθμός για την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου.

Αναλυτικά:
Η Δημοτική Αρχή αποδεδειγμένα, πλέον, μας εμπαίζει, μας περιφρονεί και συμπεριφέρεται αυθαίρετα σε όλη την αντιπολίτευση. Για τους παρακάτω λόγους, απέχουμε από τη σημερινή συνεδρίαση, ως ένδειξη διαμαρτυρίας:

α.-Μετά από γραπτή πρόταση που κατέθεσε σύσσωμη η αντιπολίτευση, την Κυριακή (21.6.2020), για συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, δια ζώσης, η Δημοτική Αρχή ανακοίνωσε, με ορθή επανάληψη, χθες (22.6.2020), Δημοτικό Συμβούλιο κεκλεισμένων των θυρών, την ίδια ημέρα και την ίδια ώρα!!! Ο νοών νοείτω!!!

β.-Η έλλειψη σεβασμού στους Επικεφαλής των Παρατάξεων, στους Δημοτικούς Συμβούλους και στους Θεσμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης γενικότερα.

γ-Η μη εκτέλεση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία ταυτόχρονα συνιστά σοβαρή πειθαρχική παράβαση καθήκοντος.

δ.-Η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου με την κατάθεση μήνυσης από Αντιδήμαρχο σε Δημοτικό Σύμβουλο.

ε.-Η αλαζονεία, η ειρωνία, οι προσβολές και οι εκβιασμοί του δημάρχου και συνεργατών του προς Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων και Δημοτικών Συμβούλων.

στ.-Η προκλητική συμπεριφορά της δημοτικής αρχής απέναντι σε δημότες, ποικιλοτρόπως.

ζ.-Η αναιτιολόγητη, πρόχειρη και επιφανειακή αντιμετώπιση των μεγάλων και σοβαρών προβλημάτων που απασχολούν τον Δήμο μας.

Δεν θα ανεχτούμε στο μέλλον αντίστοιχες συμπεριφορές και τακτικές.

Οι επικεφαλής των παρατάξεων 
1.-Πρωτοπαππά Μαρία (Δύναμη Δημιουργίας) 
2.-Λογοθέτης Κωνσταντίνος (Με τους Πολίτες Μπροστά) 
3.-Καραπανάγος Ιωάννης (Αλλάzουμε Μαζί) 
4.-Βασιλείου Δημήτριος (Ώρα για Δράση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.