Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΟ SPA ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ! (ΕΙΚΟΝΑ)

Πηγή: https://www.loutraki365.gr/



By Αλέξανδρος Κανδρής

Την επίσκεψη τριών επικεφαλής δημοτικών συνδυασμών, δέχθηκαν την Δευτέρα 15 Ιουνίου, οι υπάλληλοι του Υδροθεραπευτηρίου Λουτρακίου. Η Μαρία Πρωτοπαππά, ο Γιάννης Καραπανάγος και ο Δημήτρης Βασιλείου, επισκέφθηκαν το πρωί της Δευτέρας το Spa, προκειμένου να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι την κατάσταση την πρώτη ημέρα της επιστροφής στην νέα κανονικότητα.
Οι τρεις επικεφαλής, συνομίλησαν με τη διοίκηση και το προσωπικό, περπάτησαν στις εγκαταστάσεις του Spa, θέλοντας να ενημερωθούν για τα μέτρα που έχουν εφαρμοστεί, αλλά και να διαπιστώσουν το πώς προσαρμόζονται οι πελάτες, αλλά και το προσωπικό στις νέες συνθήκες.
Μεταξύ άλλων Μαρία Πρωτοπαππά, Γιάννης Καραπανάγος και Δημήτρης Βασιλείου, συνομίλησαν με το προσωπικό, ακούγοντας τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους.
Οι τρεις επικεφαλής, ευχαρίστησαν τους υπαλλήλους για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους πολίτες τόσο πριν την πανδημία όσο και τώρα, ενώ τόνισαν πως είναι σημαντικό να γνωρίζουν ότι θα βρίσκονται στο πλευρό τους σε όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.