Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΘΑ ΤΟΝ ΜΗΝΥΣΩ!

 Πάγκαλος: Πιο μισητός πολιτικός ο Βενιζέλος - Θα τον μηνύσω!
Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί από τον Θεόδωρο Πάγκαλο, με αποδέκτη αυτή την φορά τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο, τον οποίο θεωρεί τον πλέον μισητό πολιτικό, μετά τον προφυλακισμένο αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο.
Τρίτη σήμερα και για όποιον το ξεχνά, έρχεται ο Θεόδωρος Πάγκαλος να του το θυμίσει. Στο καθιερωμένο του ραντεβού με το Βήμα fm, "θύμα" του αυτή την φορά ήταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. 
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, λοιπόν, χαρακτήρισε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης "πιο μισητό πολιτικό μετά τον Μιχαλολιάκο", ενώ αποκάλυψε ότι προτίθεται να μηνύσει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για τον τίτλο «Δημοκρατική Παράταξη», υποστηρίζοντας ότι του ανήκει η κυριότητα!
Αναφερόμενος στην κατάσταση του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε πως «έχει τελειώσει και πρέπει να αυτοδιαλυθεί» ενώ για το ενδεχόμενο να αναλάβει την ηγεσία της παράταξης εξήγησε χαριτολογώντας πως για να ηγηθεί της παράταξης «χρειάζεται ένας πολιτικός με μέλλον, εγώ δεν έχω μέλλον, είμαι 76 χρονών... Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πεθάνω κι αύριο όμως».

Πηγή: Newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.