Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ!



                                

      ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
 ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ             Λουτράκι,03-11-2014
ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ          Αρ. Πρωτ.: 3351
        (Δ.Ε.Υ.Α.Λ-ΑΓ.Θ.)

                                 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 


Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων ανακοινώνει ότι όσοι Δημότες –Καταναλωτές έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την Επιχείρηση μέχρι 30-09-2014, σύμφωνα με το άρθρο 25 του Ν.4304/2014, δύναται με αίτησή τους να υπαχθούν σε ρύθμιση οφειλών έως σαράντα (40) δόσεων και ελάχιστης καταβολής έως σαράντα (40) Ευρώ /δόση.

Με εφάπαξ καταβολή των οφειλών εφαρμόζεται απαλλαγή κατά ποσοστό εκατό τοις εκατό (100%) από τις προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής.

Στη ρύθμιση οφειλών με δόσεις, οι προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής θα τύχουν ποσοστού απαλλαγής, σε αντιστρόφως ανάλογη σχέση με τον αριθμό δόσεων (δηλ. λιγότερες δόσεις μεγαλύτερο ποσοστό απαλλαγής από τις προσαυξήσεις).

Παρακαλούνται οι καταναλωτές να υποβάλλουν την αίτησή τους για υπαγωγή στη ρύθμιση στα γραφεία της Επιχείρησης (Ελ. Βενιζέλου 47) , μέχρι την Παρασκευή 14-11-2014.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας (14-11-2014) η Επιχείρηση είναι υποχρεωμένη να λάβει μέτρα, για όσους δεν ενταχθούν  στη ρύθμιση, προκειμένου να εισπράξει τα οφειλόμενα ώστε να συνεχίσει την ομαλή λειτουργία της.
                                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
                                       ΘΥΜΗΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ
                                   ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.