Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

''ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ'' : ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ!

Image result for μάθημα ζωής
Σύμφωνα με το διαδραστικό παιχνίδι όπου πραγματοποιήθηκε εχθές με την κυρία Μαντώ που είχε θέμα την καθημερινότητά μας και την καθημερινότητα άλλων ανθρώπων, μάθαμε τι σημαίνει μάθημα ζωής. 

Ο κάθε άνθρωπος ζει με το δικό του τρόπο όμως όλοι έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και στοιχεία. Η τέχνη και ο αθλητισμός ήταν δυο λέξεις οι οποίες μαρτυρούσαν τον χαρακτήρα του καθενός. 
Εντυπωσιάστηκα με την ομαδικότητα που κυριαρχούσε στην τάξη διότι παρόλο που καθημερινά όλα τα παιδιά δεν είμαστε ιδιαίτερα δεμένοι μεταξύ μας, κατάλαβα ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα μαζί. Μάθαμε για την ζωή ανθρώπων οι οποίοι δεν την έχουν επιλέξει, που ζουν με δύσκολες συνθήκες, που έχουν περάσει πολλές δυστυχίες αλλά ταυτόχρονα γνωρίσαμε και την ζωή ανθρώπων οι οποίοι έκαναv εγκλήματα που συγκλόνισαν όλο τον κόσμο. 
Επίσης, διακρίναμε την διαφορά ανάμεσα σε πολλές χώρες. Η συμπεριφορά, η εξουσία, ο σεβασμός αλλά και οι θρησκείες ήταν οι σημαντικότερες διαφορές που ξεχώριζαν τα έθνη.
Τέλος, με κυριάρχησαν συναισθήματα αυθόρμητα που με παρέσυραν για περισσότερη μάθηση και εξερεύνηση του κόσμου. Τα κατορθώματα, οι επιτυχίες, η περηφάνια, οι κακοτυχίες αλλά και οι μάχες που έδιναν διάφορα πρόσωπα για να παραμείνουν στη ζωή, κατάφεραν να με συγκινήσουν.
    

*Έκθεση της μαθήτριας της ΣΤ΄ Δημοτικού Άννας Μαρκομιχάλη                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.