Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Κ. ΒΡΥΣΗΣ!

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος
  • Γήπεδο Περαχώρας, 20 Μαρτίου 2016
  • Α.Ο.Περαχώρας-Ποσειδών Κ.Βρύσης: 4-0
Δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος της Γ1 Κατηγορίας Νομού Κορινθίας, η αναμέτρηση του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας με τον Ποσειδώνα Κ. Βρύσης εξελίχτηκε σε διαφήμιση, για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ανεξάρτητα με το τελικό αποτέλεσμα. Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της Περαχώρας, με σκορ 4-0.
Οι δύο ομάδες, χωρίς άγχος, πρόσφεραν αθλητικό θέαμα, παίζοντας απλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο, χωρίς βίαια μαρκαρίσματα, αψιμαχίες, φωνές και ύβρεις. 
Το σκορ άνοιξε, μόλις στο 3ο λεπτό, ο Παναγιώτης ΚΟΝΤΗΣ, με κεφαλιά, μέσα από την μικρή περιοχή, εκμεταλλευόμενος αδράνεια του Τερματοφύλακα του Ποσειδώνα Ι. ΓΟΓΟΛΑ. Το γρήγορο γκολ ''έλυσε'' τα πόδια των παικτών της Περαχώρας, οι οποίοι διατήρησαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Το 2ο γκολ της Περαχώρας πέτυχε, με κτύπημα πέναλτι, ο Γιώργος ΣΙΑΜΑΣ, στο 22ο λεπτό, λόγω ανατροπής του Παναγιώτη ΚΟΝΤΗ, μέσα στη μικρή περιοχή, αφού είχαν προηγηθεί δύο ευκαιρίες με τον Ντάνιελ ΘΕΟΔΩΡΙ, σουτ του οποίου, από καλή θέση, κατέληξαν άουτ.
Ο Νίκος ΘΥΜΗΣ σημείωσε το 3-0, με ωραία κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σπύρου ΣΠΥΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ. Με το σκορ αυτό τελείωσε και το πρώτο ημίχρονο.
Στο 71ο λεπτό του β΄ημιχρόνου, ο Παναγιώτης ΚΟΝΤΗΣ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα, ανεβάζοντας τον τελικό δείκτη του σκορ σε 4-0.
Οι ποδοσφαιριστές του Ποσειδώνα, δημιούργησαν δύο καλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες, καταλήγοντας η μπάλα άουτ, μετά από σουτ.

Το έργο του διαιτητή κ. Χρήστου ΠΥΡΓΑΚΗ και των δύο βοηθών του, κ.κ. Βασιλείου ΚΟΥΡΤΗ και Αντωνίου ΤΣΟΛΑΚΗ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εύκολο, αφού το διευκόλυναν με το παιχνίδι τους οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να μην αδικηθεί καμία ομάδα, από τις αποφάσεις του διαιτητή και τις υποδείξεις των βοηθών του.  
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έφορος υλικού του Α.Ο.Περαχώρας Βασίλης ΓΕΩΡΓΙΟΥ εκτέλεσε χρέη προπονητή, μετά την παραίτηση του Θανάση ΘΩΔΗ (Παυλάρας), από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. 
Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ο Α.Ο.Ρομά, με 55 βαθμούς, ο οποίος μετά τη νίκη του, με 3-1, εκτός έδρας, επί του Εθνικού Ξυλοκέριζας, κατέκτησε και τυπικά το πρωτάθλημα, ο Α.Ο.Περαχώρας ακολουθεί με 46 βαθμούς και στην τρίτη θέση ο Αστέρας Κορίνθου, με 45 βαθμούς, επικρατώντας, εκτός έδρας, με 4-1, του Α.Ο.Μαψού. 

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Α.Ο.Περαχώρας: (Προπονητής Βασίλης ΓΕΩΡΓΙΟΥ) Χρήστος ΝΙΚΟΛΟΥ, Σπύρος ΣΠΥΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, Δημήτρης ΛΙΝΤΑΣ, Κώστας ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Σπύρος Ι. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, Νίκος ΘΥΜΗΣ, Παναγιώτης ΚΟΝΤΗΣ, Γιάννης ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ (62ο Άρης ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ), Δημήτριος ΚΟΝΤΗΣ, Γιώργος ΣΙΑΜΑΣ (67ο Μιχάλης ΤΣΑΑΒΑ), Ντάνιελ ΘΕΟΔΩΡΙ (57o  Ermal QENTRO). 

Ποσειδών Κ. Βρύσης: (Προπονητής: Η.ΧΡΥΣΑΪΤΗΣ) Ι. ΓΟΓΟΛΑΣ, Α. ΒΥΡΛΑΣ, Κ. ΓΕΩΡΓΟΥΔΗΣ (25ο Σ. ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ), Α. ΝΤΕΛΣΑΙ (77o Β. VRECORS), N. ΓKΙOTSAΡΙ, Γ. ΣΑΡΟΓΛΟΥ (28o Σ. ΚΑΤΣΑΝΕΑΣ), R. GSERGSI, A. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, Ε PEPE, Π. ZHΣHS, K. ΛΟΥMΣΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.