Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Ο Α.Ο.ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ, ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ, ΤHΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΟΦΙΚΟΥ! (VIDEO)

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος
  • Σοφικό, γήπεδο ''Γεώργιος Βάσσης'', Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016
  • Σοφικό 05 - Αθλητικός Όμιλος Περαχώρας: 1-3
Ο Α.Ο.Περαχώρας πήρε παλικαρίσια νίκη, εκτός έδρας, στο γήπεδο ‘‘Γεώργιος Βάσσης’’ του Σοφικού, με δύο γκολ του Παναγιώτη Κόντη και ένα του Γιάννη Μίχα, αν και η τοπική ομάδα προηγήθηκε με 1-0.
Η ομάδα του Σοφικού, καίτοι βαθμολογικά αδιάφορη, ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, δείχνοντας από τα πρώτα λεπτά του α΄ ημιχρόνου, ότι δεν ήταν διατεθειμένη να παραδοθεί αμαχητί στην ανωτερότητα της Περαχώρας.

Παρόλα αυτά, η Περαχώρα είχε σαφή υπεροχή, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, που διεξήχθη σε αθλητικό πλαίσιο, ελέγχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων  και δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, που πέρασαν ανεκμετάλλευτες. 
Ο Σπύρος Ι. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ στο 12ο λεπτό έπιασε, από καλή θέση, ωραία κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 16ο λεπτό ο Νίκος ΘΥΜΗΣ σούταρε δυνατά από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Δ. ΚΟΥΤΡΑΣ απέκρουσε. Στη συνέχεια η μπάλα ‘‘έξυσε’’ το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ. Εκτελέστηκε και ο Σπύρος ΣΠΥΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ έπιασε ωραία κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Νέα ευκαιρία στο 26ο λεπτό, με τον Παναγιώτη ΚΟΝΤΗ, μετά από σέντρα του Κώστα ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Ωραίο πλασέ με το αριστερό πόδι, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ, αφού πέρασε κοντά από το δεξί κάθετο δοκάρι. 
Επίσης, κεφαλιά, από τον Παναγιώτη ΚΟΝΤΗ, στο 32ο λεπτό, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.
Κι ενώ όλοι ανέμεναν το γκολ από την πλευρά των φιλοξενουμένων, το Σοφικό προηγήθηκε με 1-0, στο 33ο λεπτό, με τον Η.LIUSO, μετά από συνδυασμένη ενέργεια των επιθετικών του παικτών.
Η Περαχώρα ισοφάρισε και έφερε το παιχνίδι στα ίσια, με την λήξη του α΄ημιχρόνου, στο 45ο λεπτό. Ο Κώστας ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ έκανε σέντρα από τα δεξιά του γηπέδου, ο Παναγιώτης ΚΟΝΤΗΣ έκανε άψογο κοντρόλ και αφού απέφυγε, με ωραία κίνηση του σώματός του, δύο αμυντικούς, σούταρε δυνατά και ευθύβολα, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας την μπάλα να αναπαυθεί, στα δίχτυα του τερματοφύλακα των γηπεδούχων. 
Το β΄ ημίχρονο ήταν ‘‘μονόλογος’’ για τους ποδοσφαιριστές της Περαχώρας. Η έλλειψη φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών των γηπεδούχων ήταν εμφανής.
Μόλις στο 47ο λεπτό χάθηκε μεγάλη ευκαιρία, από αυτές που δεν χάνονται, όταν ο Γιώργος ΣΙΑΜΑΣ σούταρε σχεδόν εξ επαφής με τα δίχτυα, στέλνοντας την μπάλα στα πλάγια του γηπέδου.
Ακολούθησε στο επόμενο λεπτό (48ο) σουτ του Γιάννη ΜΙΧΑ, από καλή θέση και η μπάλα κατέληξε άουτ.
Τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλάθλων της Περαχώρας προκάλεσε ο β΄ βοηθός διαιτητή κ. Δημήτρης ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ, στο 57ο λεπτό, όταν σήκωσε τη σημαία του, υποδεικνύοντας τον Παναγιώτη ΚΟΝΤΗ σε θέση οφσάιντ. Ο συντάκτης του παρόντος, στη συγκεκριμένη φάση, δεν είχε καλή οπτική γωνία για να εκφέρει την άποψή του.
Η Περαχώρα προηγήθηκε με 2-1, στο αμέσως επόμενο λεπτό (58ο). Μετά από πάσα του Γιώργου ΣΙΑΜΑ, ο Παναγιώτης ΚΟΝΤΗΣ, με ωραίο σουτ, έδιωξε το άγχος των πολλών φιλάθλων της Περαχώρας, που ακολούθησαν την ομάδα στο Σοφικό, με δικά τους αυτοκίνητα, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Μεταξύ αυτών και ο πρώην προπονητής της ομάδος Θανάσης ΘΩΔΗΣ (Παυλάρας).
Λίγα λεπτά αργότερα, στο 62ο λεπτό, ο Νίκος ΘΥΜΗΣ κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Γιάννης ΜΙΧΑΣ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 3-1.
Έκτοτε το παιχνίδι εξελίχτηκε σε τυπική διαδικασία, μέχρι το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή κ. Παντελή ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟ, εκτός από μία φάση στο 78ο λεπτό, όταν σε σουτ του Γιάννη ΜΙΧΑ, η μπάλα κτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα των γηπεδούχων. 
Οι αποφάσεις του διαιτητή κ. Παντελή ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ (Αντιπροέδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κορινθίας) και οι υποδείξεις του α΄ βοηθού κ. Χρήστου ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΥ (Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Κορινθίας) χαρακτηρίζονται ορθές. Ήταν άμεσες και δεν αδίκησαν καμία από τις δύο ομάδες. 
Όμως αμφισβητήθηκαν και από τις δύο ομάδες κάποιες υποδείξεις του β΄ βοηθού κ. Δημήτρη ΜΠΕΚΙΑΡΗ, οι οποίες όμως δεν επηρέαζαν την περαιτέρω εξέλιξη της φάσης, εκτός της περίπτωσης εκείνης που υπέδειξε οφσάιντ τον επιθετικό της Περαχώρας, στο 57ο λεπτό.
Μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής, ο Α.Ο. Ρομά προηγείται με 55 βαθμούς, ακολουθεί η Περαχώρα στη δεύτερη θέση με 49 βαθμούς και στην τρίτη ο Αστέρας Κορίνθου με 48 βαθμούς.

Απομένει μία ακόμη αγωνιστική για τη λήξη του Πρωταθλήματος της Γ1 κατηγορίας του Νομού Κορινθίας.  
Την Κυριακή, 3 Απριλίου 2016 και ώρα 16:00΄, η Περαχώρα αγωνίζεται στην έδρα της με τον Α.Ο.Μαψού, ενώ ο Αστέρας Κορίνθου στο Σοφικό με τον Αετό Αγγελοκάστρου.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Σοφικό 05: (Προπονητής Γιώργος ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ) Δ. ΚΟΥΤΡΑΣ, Λ. ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ, Π. ΜΠΑΝΟΣ, Σ. ΒΥΖΑΣ, Χ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, Δ. ΠΕΡΡΑΣ, Δ. ΡΟΥΚΗΣ, Ε. ΛΟΥΒΡΗΣ, Χ.  ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, Γ. ΦΥΤΑΜΠΑΝΗΣ, Η. LIUSO.
Α.Ο.Περαχώρας: (Προπονητής Βασίλης ΓΕΩΡΓΙΟΥ) Χρήστος ΝΙΚΟΛΟΥ, Σπύρος ΣΠΥΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, Δημήτρης ΛΙΝΤΑΣ, Κώστας ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Σπύρος Ι. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, Νίκος ΘΥΜΗΣ, Παναγιώτης ΚΟΝΤΗΣ, Γιάννης ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ (65ο Χρήστος Π. ΠΑΠΠΑΣ), Δημήτριος ΚΟΝΤΗΣ, Γιώργος ΣΙΑΜΑΣ, Ντάνιελ ΘΕΟΔΩΡΙ (46o Γιάννης ΜΙΧΑΣ). 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.