Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΣΠΑΡΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ: «ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ»!

spartis_enosi
Όχι στη λησμονιά συμβουλεύει μέσα από την κάμερα του notospress ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος σε μια συνέντευξη στο δημοσιογράφο Ηλία Μπόνο.
Ο Σεβασμιώτατος μιλώντας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, σημειώνει πόσο σημαντικό είναι να μην ξεχνάμε συνδέοντας την αμνησία σε θρησκευτικά και εθνικά θέματα με την πτώση και την απώλεια. Τονίζει μάλιστα ιδιαίτερα ότι οι Ήρωες του 1821 είχαν διττή προσωπικότητα, εθνική και θρησκευτική και ως τέτοιους πρέπει να τους θυμόμαστε και να τους τιμούμε.
Ο κ. Ευστάθιος μιλά και για την οικονομική κρίση εκτιμώντας πως δεν θα αργήσει κάτι που ο ίδιος φοβάται από χρόνια: Μια κοινωνική αναστάτωση με ρίζα στην δολερή διχόνοια που γεννά η τεράστια ανεργία κυρίως των νέων ανθρώπων. Θεωρώντας περίπου βέβαιη αυτήν την εξέλιξη καθηλώνει όταν εύχεται «τουλάχιστον ας είναι αναίμακτη».
Τέλος, ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης αναφέρεται και στο προσφυγικό παρουσιάζοντας τη δική του εκτίμηση για το θέμα.
Δεν πρόκειται, λέει, τόσο για θύματα πολέμου που φτάνουν εδώ διωκόμενοι και φοβούμενοι μην πεθάνουν στην πατρίδα τους αλλά για όργανα ενός σχεδίου αλλοίωσης του Ευρωπαϊκού πληθυσμού αρχής γενομένης από τον Ελληνικό.
«Οι Ευρωπαίοι δεν μας αγαπούν», συνεχίζει. Η Ελλάδα είναι από το Θεό φτιαγμένη να δίνει τα φώτα γι’ αυτό θέλουν να τη σβήσουν, καταλήγει.
Περισσότερα δείτε στο video που ακολουθεί.
romfea.gr
 


Πηγή: ithesis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.