Σάββατο 30 Απριλίου 2016

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΟΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ THN 29.4.2016! (VIDEO)

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος


Με ιδιαίτερη κατάνυξη πραγματοποιήθηκε η Ιερά Ακολουθία του Όρθρου του Αγίου και Μεγάλου Σαββάτου στους δύο Ιερούς Ναούς της Περαχώρας, ήτοι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και στη συνέχεια η περιφορά των επιταφίων τους. Παρόντες ο Αντιδημάρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας κ. Θανάσης Γεωργίου και ο Δημοτικός Σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας κ. Δημήτρης Δρίτσας.
Σημειώνεται η απουσία του Τμήματος της Φιλαρμονικής Περαχώρας, παρά τις πρωτοβουλίες του διαδικτυακού ραδιοφώνου Περαία-Χώρα Radio Νews, όλων των Συλλόγων της Περαχώρας, του Αντιδημάρχου κ. Τάσου Σακελλαρίου και του Αρχιμουσικού κ. Πελοπίδα Μαυρόπουλου, αφού δεν υπήρχε ο κατάλληλος χρόνος για προετοιμασία των μελών της.

Για την περιφορά των επιταφίων ανταποκρίθηκαν τρεις ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Περαχώρας, στο κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Σπύρος Ι. Λογοθέτης, ο Νίκος Θυμής και ο προαναφερόμενος Δημοτικός Σύμβουλος που τυγχάνει και ποδοσφαιριστής, οι οποίοι, μεταξύ των άλλων προσκυνητών-εθελοντών, μετέφεραν στους ώμους τους τον Επιτάφιο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.