Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ!



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΜΠΤΗ 23/2/2017 18:00
ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ (Κροκιδά 62)
ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ – ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Ο Όμιλος για την Unesco Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων και το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής διοργανώνουν Αποκριάτικη Γιορτή – Πάρτυ Μασκέ στις Κοινωνικές Δομές για την Αντιμετώπιση της Φτώχειας στο Περιγιάλι Κορινθίας (Κροκιδά 62), την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00. 
Η γιορτή θα περιλαμβάνει διαδραστικά παιχνίδια, μουσική και χορό με τη συμμετοχή του Πνευματικού & Πολιτιστικού Κέντρου Λεχαίου. Επίσης θα υπάρχει μπουφές με παραδοσιακά γλυκίσματα και αλμυρές δημιουργίες για τους μικρούς μας φίλους και όλους τους συμμετέχοντες. 
Ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός και ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, κ. Ιωάννης Μαρωνίτης προσκαλούν τους ωφελούμενους του προγράμματος και όλους τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στη γιορτή και να μοιρασθούν στιγμές χαράς και ξενοιασιάς.
Τη λειτουργία των Δομών στηρίζουν οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας», που χρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους και το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.