Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ''ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!

Γράφει ο Γιάννης Β. Καραπανάγος

Η Οργανωτική Επιτροπή (Συντονιστική και Τεχνική Επιτροπή) του ''ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ'', παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις των καιρικών συνθηκών και λαμβάνοντας υπόψη τις ανακοινώσεις των μετεωρολόγων, ανέβαλε τη διεξαγωγή των αυριανών αγώνων αφού, σύμφωνα με τις προβλέψεις, ο καιρός της Κυριακής δεν πληρεί τις προδιαγραφές για την ασφάλεια των αθλητών και τη συμμετοχή των εθελοντών. 
Οι αγώνες θα διεξαχθούν την επόμενη Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018, όπως προβλεπόταν.
Το σημερινό πρόγραμμα της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε, με επιτυχία, στο Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας, όπως είχε ανακοινωθεί, παρουσία του Δημάρχου κ. Γιώργου Αλκ. Γκιώνη και του Αντιδημάρχου κ. Τάσου Σακελλαρίου και περιελάμβανε:

  • Αναφορά στο κοινωνικό έργο της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ, που ήταν μέγας χορηγός των αγώνων, από τη δημοσιογράφο-συντονίστρια της εκδήλωσης κα Χρυσάνθη Παππά, η οποία επίσης αναφέρθηκε στους εθελοντές δότες μυελού των οστών του Συλλόγου ''Όραμα Ελπίδας'', στο ιστορικό του ''ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ'', καθώς και στην πολύτιμη προσφορά των εθελοντών. 
  • Ομιλία για την ιστορικότητα των αρχαιολογικών χώρων της σύζευξης του Ημιμαραθωνίου Δρόμου ''Άθλος+Ενέργεια'', από την αρχαιολόγο κα Γιώτα Μελέτη. 
  • Ομιλία για την ιστορική ''Μάχη της Περαχώρας 1822'', από την εκπαιδευτικό του Δημοτικού Σχολείου Περαχώρας κα Μαρίνα Θυμή. 
  • Χαιρετισμό από την επικεφαλής της Συντονιστικής Επιτροπής του ''ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ'' κα Κωνσταντίνα Ράπτη. 
  • Απονομές αναμνηστικών.
  • Pasta party.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.