Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟ 4ο RALLY ACROPOLIS ΣΤΟ FACEBOOK!

Ο Παύλος Αθανασούλας κατακεραυνώνει τους αυτοδιοικητικούς για την ανικανότητά τους γύρω από το Ακρόπολις!

athanas2
Μιλάμε για τον άνθρωπο που πάλεψε για να ζήσουμε και φέτος την εμπειρία του Ακρόπολις. Διaβάστε τι έγραψε στο Facebook. 
 Ένα ακόμα Ακρόπολις, το 4ο για εμάς, έφτασε στο τέλος του. 'Ενα Ακρόπολις διαφορετικό, το οποίο δυστυχώς δεν μπόρεσα να απολαύσω, λόγω της
υπερβολικής πίεσης των τελευταίων ημερών, απόρροια της αδυναμίας-ανικανότητας θεσμικών και αυτοδιοικητικών φορέων να τηρήσουν τα συμφωνηθέντα. Ελάχιστοι γνωρίζουν το πόσο κοντά φτάσαμε στην ακύρωση-καταστροφή. Εχουμε αποφασίσει να δώσουμε λίγο ακόμα χρόνο για να τηρήσουν τα συσυμφωνηθέντα. Αν δεν… θα αναγκαστούμε να μιλήσουμε με ονόματα και διευθύνσεις.
Αλλάζοντας θέμα, θέλω να ευχαριστήσω την καταπληκτική ομάδα που σχεδιάζει-εκτελεί τον αγώνα και έλαβε τα ευσημα απο Eurosport ομάδες και αγωνιζόμενους: Αννίτα Πασαλή, Ελένη Φερτακη, Γιώργο Παπαζαφειρόπουλο, Αντώνη Χατζημιχάλη, Σωτήρη Οικονόμου, Μαρία Φρουδαράκη. Το εκπληκτικό γραφείο τύπου που συντονίζει άριστα η Ελένη Ξενάκη. Την ομάδα τεχνικής υποστήριξής των Αφων Τίκα. Όλους τους κριτές σε ειδικές και SP, τεχνικούς εφόρους, αγωνοδίκες πλοηγούς, ουραγούς, γιατρούς, αστυνόμια και τους εθελοντές. Όλοι αυτοί αποτελούν την καρδιά του αγώνα. Επίσης ενα μεγάλο μπράβο στην ομάδα που έδωσε μάχη ώστε να επιτύχει το δύσκολο πείραμα της ειδικής στο λιμάνι της Κορίνθου και τέλος αλλά σημαντικότερα τους Έλληνες αγωνιζόμενους και θεατές που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους και παρουσία τους στις ειδικές διαδρομές.
Κλείνοντας και αφού ευχαριστήσω τους χορηγούς που μας στηρίζουν, κρατώντας ζωντανό το όνειρο, θα ηθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Χρίστο Δήμα που δινει μάχες για να βρεθεί η αναγκαία και επιβεβλημένη λύση στα προβλήματα που προέκυψαν.
Πολύ να ήθελα να κλείσω όπως καθε χρονιά με την ευχή “και του χρόνου” αλλά δυστυχώς δεν είναι κάτι που εξαρτάται αποκλειστικά απο εμάς. 


Πηγή: ekorinthos.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.