Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΚΔΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ BOEING ΤΗΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ!

Βετεράνος πιλότος: Το Boeing της Malaysia βρίσκεται 5.000 μίλια από εκεί που ψάχνουν!

 Βετεράνος πιλότος: Το Boeing της Malaysia βρίσκεται 5.000 μίλια από εκεί που ψάχνουν

Κάπου ανάμεσα στην Αυστραλία και τη Μαδαγασκάρη βρίσκεται το Boeing 777 της Malaysian Airlines σύμφωνα με την εκτίμηση του Βρετανού πρώην πιλότου, Alastair Rosenschein.
Ο συνταξιούχος πιλότος τόνισε μιλώντας στην Mirror πως το αεροπλάνο με τους 239 επιβαίνοντες βρίσκεται εκατοντάδες μίλια μακριά από εκεί που το αναζητούν οι αρχές της Μαλαισίας και των υπολοίπων 11 χωρών που συμμετέχουν στις έρευνες.
Σύμφωνα με τον Rosenschein, το Boeing έχει πέσει στον Ινδικό Ωκεανό, κάπου ανάμεσα στην Αυστραλία και τη Μαδαγασκάρη.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC, ο Alastair Rosenschein τόνισε πως το αεροπλάνο πετούσε σε πορεία που είχαν καθορίσει οι πιλότοι πριν από την αποσυμπίεση της καμπίνας, που προκάλεσε τη λιποθυμία πληρώματος και επιβατών.
«Η πρώτη αντίδραση των πιλότων σε αυτή την περίπτωση θα ήταν να βάλουν τις μάσκες οξυγόνου. Αν δεν τα κατάφεραν, θα είχαν λιποθυμήσει σε δευτερόλεπτα και το αεροπλάνο θα συνέχισε να κινείται βάσει του προγραμματισμού του αυτόματου πιλότου», είπε ο Βρετανός.
Ακόμη κι αν προσπάθησαν να γυρίσουν το αεροπλάνο στην Κουάλα Λουμπούρ, δε σημαίνει πως "γύρισαν" το Boeing ακριβώς προς το αεροδρόμιο αλλά μπορεί να πετούσαν σε έναν παράλληλο αεροδιάδρομο.
"Όταν τελικά το αεροπλάνο έμεινε από καύσιμα, με όλους αναίσθητους, θα πρέπει να ήταν κάπου ανάμεσα στη μέση του Ινδικού Ωκεανού, που είναι μίλια μακριά από το σημείο των ερευνών. Στη χειρότερη περίπτωση βρίσκεται στα μισά της διαδρομής ανάμεσα στη Μαδαγασκάρη και την Αυστραλία, ένα πολύ δύσκολο σημείο για έρευνες και φυσικά μια τεράστια περιοχή", είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.