Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

Συνδημότισσες και Συνδημότες

Φίλες και φίλοι,

Η επιστολή που έχετε στα χέρια σας σηματοδοτεί μια προσπάθεια που ξεκίνησε την επόμενη μέρα των προηγούμενων αυτοδιοικητικών εκλογών 
και εντάθηκε με δημόσιες παρεμβάσεις και με τοποθετήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και με την εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή ΕΔΩ ΓΕΡΑΝΕΙΑ στη τηλεόραση του ΑΧΙΟΝ TV.

Όμως η ζωή συνεχίζεται, η Νέα Εποχή καταφθάνει απαιτώντας από εμάς να πάμε μπροστά τον τόπο, χωρίς κομματικές παρωπίδες, χωρίς τις ταμπέλες του παρελθόντος που μας χώρισαν, χωρίς τους τεχνητούς και έωλους παραταξιακούς διαχωρισμούς που παραπέμπουν μόνιμα και σταθερά στο αυτοδιοικητικό χθες.

Γιατί ζούμε πλέον μια νέα πραγματικότητα, μια νέα εποχή, ενώπιον της οποίας πρέπει όλοι με αίσθημα ευθύνης να συναποφασίσουμε και να συνδιαμορφώσουμε ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.

Υπό αυτές τις συνθήκες με αίσθημα ευθύνης για το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας, αποφάσισα να είμαι Υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου -Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και για αυτό σου ζητώ να με στηρίξεις με την ψήφο σου.

Είμαι πεπεισμένος, ότι μαζί μας συμπαρατάσσεσαι και ΕΣΥ, ο ανεξάρτητος και σκεπτόμενος Δημότης, αυτός που πιστεύει  ότι πρέπει να πάρουμε επιτέλους την κατάσταση στα χέρια μας, να γίνουμε ένα πλειοψηφικό ρεύμα αλλαγής και προόδου, που θα σταματήσει το κατήφορο που ζούμε τα τελευταία χρόνια.


Συνδημότισσες και Συνδημότες,

Φίλες και φίλοι,

Πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά και κυρίως μπορούμε να έχουμε μια Δημοτική Αρχή της συνέπειας, της αλήθειας και του συγκεκριμένου, μια Δημοτική Αρχή που θα φέρει την ανάπτυξη, την ανταγωνιστικότητα και νέες θέσεις εργασίας, που θα  προτείνει λύσεις και δεν θα στηρίζεται στην  πρόσκαιρη εξαπάτηση του Δημότη ή στις αερολογίες που εκτοξεύουν τα τελευταία χρόνια ακόμα και από επίσημα χείλη.

Στις επερχόμενες εκλογές λοιπόν δεν ψηφίζουμε λοιπόν απλά μια νέα Δημοτική Αρχή,

Επιλέγουμε μια άλλη νοοτροπία,

Επιλέγουμε νέους, άξιους  και καταξιωμένους ανθρώπους που εκφράζουν αξίες και ιδανικά,

Επιλέγουμε ανθρώπους που έχουν όραμα, θέληση και την δυνατότητα να προσφέρουν.  

Επιλέγουμε τους ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

Γιώργος Παπαγεωργίου

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.