Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ''ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ'' ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

 
Γράφει ο Γιάννης Β. Καραπανάγος

Μπράβο! Είναι η μόνη λέξη που αντανακλά την απόλυτη επιτυχία των τριήμερων εκδηλώσεων ''ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ'' στην Περαχώρα!
Συγχαρητήρια αξίζουν όλοι οι πρωταγωνιστές! Οι διοργανωτές, αλλά και οι επισκέπτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των πρώτων και αγκάλιασαν τις εκδηλώσεις, παρά το τσουχτερό κρύο! 
Από 20 έως 22 Δεκεμβρίου, η Περαχώρα γνώρισε, για πρώτη φορά, μοναδικές γιορτινές στιγμές, στο Πνεύμα των Χριστουγέννων! 
Η διοργάνωση άψογη! Εξαιρετική προετοιμασία με πείσμα, ζήλο, ενθουσιασμό και μεράκι! Οι εκδηλώσεις κρατούσαν αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. 
Οι επισκέπτες έφθαναν χαμογελαστοί και γεμάτοι περιέργεια και έφευγαν ιδιαίτερα  ευχαριστημένοι και χαρούμενοι. 
Περισσότερο απ' όλους τα παιδιά! Εκείνα που, με τις χαρούμενες φωνούλες τους και τον παιδιάστικο ενθουσιασμό τους, ζέσταναν την ατμόσφαιρα, έφτιαξαν τη δική τους Φάτνη, για να υποδεχτούν τη γέννηση του Θεανθρώπου και έστειλαν το δικό τους μήνυμα αγάπης, ελπίδας και συμπαράστασης στους γονείς τους, κάνοντάς τους, για λίγο, πάλι παιδιά, ώστε να βρουν τη δύναμη να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες καταστάσεις, που βιώνουν σήμερα.
Το αποτέλεσμα ξεκάθαρο! Η δημιουργία και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, εν τη ενώσει και λαμπερά χαμόγελα ικανοποίησης ζωγραφισμένα, με γιορτινά χρώματα, στα πρόσωπα διοργανωτών! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.