Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ!

Επιμέλεια Δήμητρα Τσεπεντζή*

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ημέρες, από την ανακοίνωση της προηγούμενης διάκρισης του Σχολείου μας, του 2ου 4/θεσίου Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού Κορινθίας, σε Πανελλήνιο Ψηφιακό Διαγωνισμό και μια νέα διάκριση έρχεται να μας δώσει, πάλι, μεγάλη χαρά.
Αυτή τη φορά, τα έντυπά μας, που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο των καινοτόμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων που πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια της περσινής σχολικής χρονιάς 2013-14 και αφορούσαν στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, στην Αγωγή Υγείας και στον Πολιτισμό, βραβεύτηκαν!
Τα έντυπα του Σχολείου μας απέσπασαν τον Έπαινο της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς στο πλαίσιο του 59ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού της, για το έτος 2014, όπου βράβευσε μαθητικά έντυπα, περιοδικά, εφημερίδες, ημερολόγια και έντυπα μαθητικών δραστηριοτήτων. Πρόκειται για μια απαιτητική διαδικασία, αφού τα μέλη της κριτικής επιτροπής είναι ιδιαίτερα αυστηρά, όσον αφορά τα κριτήρια επιλογής ενός έργου.
Στην εκδήλωση για την απονομή, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 στην Αίθουσα Τέχνης στη Στοά του Βιβλίου, στην Αθήνα, το Σχολείο εκπροσώπησε η συντάκτρια αυτού του κειμένου, ως Διευθύντρια του Σχολείου και είχε την τιμή και τη χαρά να συναντήσει, από κοντά, όλα τα ηχηρά ονόματα της σύγχρονης λογοτεχνίας για παιδιά και εφήβους.
Άλλη μια προσπάθεια που μας γέμισε ικανοποίηση και μας δίνει δύναμη για μεγαλύτερη προσπάθεια.

*Διευθύντρια 2ου 4/θεσίου Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού Κορινθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.