Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Ο ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ!


Το υπέροχα συγκινητικό video της Generali έχει ξεπεράσει τα 3,1 εκατομμύρια views, και μας προτρέπει να γίνουμε συλλέκτες στιγμών
Φύλαξε τις πιο πολύτιμες αναμνήσεις σου, όπως έκανες όταν ήσουν παιδί. Αυτό είναι το αίσθημα και η μοναδική σκέψη που μένει στο μυαλό μας όταν φτάνει στο τέλος του το παρακάτω viral video της ασφαλιστικής εταιρίας Generali. 
https://www.facebook.com/GeneraliHellas/videos/1168512516583150/

Όπως φαίνεται όμως από τα 12χλδ likes και τα 3,1 εκ. views δεν είμαστε μόνοι εμείς αυτοί που κρύβαμε τα δάκρυά μας μπροστά στις οθόνες μας. Το κοντέρ των 1,7χλδ love τερμάτισε, με καρδούλες να αποδεικνύουν πως όλοι μας κρύβουμε μέσα μας έναν μικρό συλλέκτη στιγμών.
Μπορεί να είναι το εισιτήριο της πρώτης σου συναυλίας, το ραβασάκι της παντοτινής σου αγάπης, το ασημόχαρτο εκείνης της σοκολάτας που συνήθιζες να μοιράζεσαι με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, το περιτύλιγμα από ένα τρυφερό δώρο και μια στιγμή ορόσημο. Δεν έχει σημασία ποια είναι η δική σου ευαίσθητη χορδή που άγγιξε ο μικρός ήρωας της καμπάνιας της Generali, το μόνο σίγουρο είναι πως και εσύ, όπως και εκατομμύρια άλλοι θεατές, ταυτίστηκαν με την αγνότητα της ψυχής του και θυμήθηκαν τη δική τους περίοδο αθωότητας, τότε που οι στιγμές ήταν πιο σημαντικές από τα αντικείμενα.
Οι πτυχώσεις του κάθε χαρτιού που ο πιτσιρικάς χώνει βαθιά στην τσέπη του, και χωρίς να το αντιλαμβάνεται και στον λαβύρινθο της μνήμης του, μοιάζουν να σημαδεύουν με τον τρόπο τους την κάθε νοερή φωτογραφική εικόνα και να της προσδίδουν μία διαχρονική αξία: ένα τρυφερό χάδι που δεχτήκαμε, οι μυρωδιές από ένα φαγητό που μας θυμίζει αγάπη, τα αβίαστα γέλια των διακοπών και η ξεγνοιασιά που τα συνόδευε, όλες αυτές οι στιγμές συντελούν την πραγματική ευτυχία της ζωής που βρίσκεται στις καθημερινές της αναμνήσεις. Και αν κάπου στην πορεία ξεχαστήκαμε, αρκεί να κοιτάξουμε γύρω μας τον κόσμο μας όπως συνηθίζαμε τότε, χωρίς φίλτρα και βαρίδια, παρά μόνο με τη ματιά της αθωότητας ενός παιδιού που καθημερινά γνωρίζει εκ νέου τον κόσμο. Τότε μόνο θα μπορέσουμε να νιώσουμε τη χαρά της ζωής όπως όταν ήμασταν παιδιά, τότε που οι στιγμές μας φωτίζονταν από την ανάγκη μας να φυλάμε όσα αγαπάμε.
Η μεγαλύτερη παγίδα της ενηλικίωσης είναι πως μας μετατρέπει από συλλέκτες στιγμών σε συλλέκτες αντικειμένων, ενώ στην πραγματικότητα το στοίχημα είναι να μπορούμε να απολαμβάνουμε τις πραγματικές χαρές της ζωής. Το παζλ της ζωής μας αποτελείται από μικροσκοπικά κομμάτια αναμνήσεων, από στιγμές που ζήσαμε και ζούμε με αυτούς που μας δημιουργούν το αίσθημα της ασφάλειας και της θαλπωρής. Η Generali, που έχει στο επίκεντρό της πάντα τον άνθρωπο, μας ταξιδεύει για 2’ μέσα στο σύμπαν ενός παιδιού και μας προτρέπει να φυλάξουμε όλα όσα αγαπάμε, όσα γεμίζουν την καρδιά μας και όσα κάνουν τη ζωή μας πιο πλούσια. Γιατί μερικές φορές το μόνο που χρειάζεσαι είναι κάποιον να σου θυμίζει να φυλάξεις όσα αγαπάς -και ο μικρός πρωταγωνιστής μας του viral video των ημερών κατάφερε να μας το θυμίσει πολύ καλά.

Πηγή: 
http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.