Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤOΥ ΠΕΡΑΙΑ-ΧΩΡΑ RADIO NEWS 13 KAI 14 IOYNIOY 2018!

Ο ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ


Στην εκπομπή του Γιάννη Β. Καραπανάγου, την Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 και ώρα 17:00΄ θα μεταδοθεί η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου της κας Τζούλιας Αποστολίδου ''Ορθοπεταλιές στα σύννεφα'', στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου, το Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018. 
ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΑΘΜΟΥ 13 ΚΑΙ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
Τετάρτη, 13 Ιουνίου 
17:00'- Ο Γιάννης B. Καραπανάγος επιμελείται και παρουσιάζει εκπομπή για την επικαιρότητα. 
Θα μεταδοθεί η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου της κας Τζούλιας Αποστολίδου ''Ορθοπεταλιές στα σύννεφα'', στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου, το Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018. 
Την παρουσίαση προλόγισαν ο Εκδότης του Περιοδικού ΕΝΕΚΕΝ-Συγγραφέας κ. Γιώργος Γιαννόπουλος, η Εκπαιδευτικός κα Καλλιόπη Λάμπρου και η Ζωγράφος κα Εύη Παντελέων, ενώ αποσπάσματα του βιβλίου διάβασαν η κα Μαργαρίτα Αλεξίου και ο Ηθοποιός κ. Σήφης Πολυζωίδης. 
18:30΄- Ο Θανάσης Πρωτοπαππάς επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή «ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ», επιλέγοντας τα τραγούδια για τις ακροάτριες και τους ακροατές του σταθμού. 
Θανάσης Κ. Πρωτοπαππάς 

20:00΄- Ο Dj Μελέτης Θώδης επιλέγει τραγούδια για σας. 
Μελέτης Θώδης 

20:30΄- Η εκπομπή ''ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ''. 
Ο εφημέριος Τσαμπίκος Π. Πετρόπουλος επιλέγει τη μουσική, για μία ώρα, στο στούντιο του σταθμού και η Ελένη Ζερβού στην ανάγνωση κειμένων. 
Ο εφημέριος Τσαμπίκος Π. Πετρόπουλος και η Ελένη Ζερβού 

Πέμπτη, 14 Ιουνίου
17:00΄- Η εκπομπή ''ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ'' με τον Δημήτρη Αικατερίνη. 
Δημήτρης Αικατερίνης 

18:00΄- Η εκπομπή της Μάχης Ανδριανού με τίτλο: ''Η Γυναίκα στον Περαία Χώρα Radio News-Μια εκπομπή για τη Γυναίκα''. 
Θα μεταδοθεί, σε επανάληψη, η εκπομπή της περασμένης εβδομάδας με καλεσμένη τη δικηγόρο Χριστίνα Σπηλιοπούλου, η οποία συζήτησε με την Μάχη Ανδριανού το θέμα της ενδοοικογενειακής βίας.
Μάχη Ανδριανού

19:00΄- Ο Θανάσης Πρωτοπαππάς, για μία ώρα, επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή «ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ», επιλέγοντας τα τραγούδια για τις ακροάτριες και τους ακροατές του σταθμού. 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Η Εκπομπή ''ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ'', που επιμελείται και παρουσιάζει η Όλγα στο διαδικτυακό ραδιόφωνο NOVEL Radio, θα μεταδίδεται εκ νέου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, λόγω καλοκαιρινών διακοπών. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.