Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ! (VIDEO)

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος
  • Κόρινθος, 1 Ιουνίου 2018


Απόλυτη επιτυχία σημείωσε η παράσταση "Η γυναίκα μου τρελλάθηκε'', της φοιτητικής θεατρικής ομάδας ''Τα ΠεΔία παίζει'', του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό θέατρο Κορίνθου ''ΘΩΜΑΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣ'', την Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018. 
Το κοινό, που κατέκλυσε την αίθουσα, απόλαυσε τα μέλη της νεοσύστατης φοιτητικής ομάδας, που συγκροτήθηκε πριν από έξι μόλις μήνες, τα οποία ερμήνευσαν τους ρόλους τους, αν και ερασιτέχνες ηθοποιοί, εκπληκτικά, με δύναμη ψυχής και περίσσιο θάρρος, προκαλώντας πολλά γέλια και εισπράττοντας παρατεταμένα χειροκροτήματα, τόσο κατά τη διάρκεια της παράστασης όσο και στο τέλος της. 
Να υπενθυμίσουμε ότι η γνωστή κωμωδία της finos film, "Η γυναίκα μου τρελλάθηκε'', σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Νικολαΐδη και σενάριο των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη, προβλήθηκε στον κινηματογράφο τον Δεκέμβριο του 1966. Ένα έργο με μικρή πλοκή, αλλά  γεμάτο καταπληκτικές ατάκες με διαχρονική αξία.
Στη θεατρική ομάδα συμμετείχαν: Βαγγέλης Μαρινάκης, Ανδριάννα Ξυπολιτίδου, Χριστίνα Σταμούλη, Γιάννης Κούσουλας, Βάσια Παπαδήμου, Άρης Παπαδόπουλος, Νέλλη Τάσση, Ματίλντα Γκουράι. 
Σκηνοθέτης: Γιώτα Χριστοπούλου. 
Δάσκαλος χορού (αργεντίνικο τανγκό): Χρήστος Καλπίδης. 
Χορευτές: Ανδριάννα Ξυπολιτίδου - Γιάννης Κούσουλας, Ματίλντα Γκουράι- Νίκος Λάττας, Νέλλη Τάσση-Γιάννης Δεληγιάννης, Χριστίνα Σταμούλη- Άρης Παπαδόπουλος.
Παρών και ο σκηνοθέτης κ Γιώργος Τζαβάρας. 
Άξιοι συγχαρητηρίων οι δημιουργοί της ομάδας, η σκηνοθέτρια, ο δάσκαλος του χορού και οι ηθοποιοί, που πρόσφεραν το είναι τους, αποδεικνύοντας, για μια ακόμη φορά, ότι οι νέοι μας έχουν πολύπλευρα και ποικίλα ενδιαφέροντα, και πρόσθεσαν έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των επιτυχημένων θεατρικών παραστάσεων, που έχουν πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου.
Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στις δράσεις τους.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.