Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ''ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ'' ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ!

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος
  • Φωτογραφικό υλικό: Γιάννης Αικατερίνης

Ένα ακόμη πρωτοποριακό βήμα έγινε στο χωριό μας. Μία ακόμη μεγάλη και αξιέπαινη πρωτοβουλία στέφθηκε με, απρόσμενα, μεγάλη επιτυχία. 
Τα γυρίσματα της ασπρόμαυρης ταινίας μικρού μήκους ''Το Γράμμα'', του Σκηνοθέτη-Συγγραφέα Γιάννη Αικατερίνη, ολοκληρώθηκαν. 
Σκοπός της παραγωγής αυτής της ταινίας, η συμμετοχή σε φεστιβάλ κινηματογράφου με στόχο την προβολή της Περαχώρας αλλά και του Δήμου μας. 


Πρωταγωνιστές τα μέλη της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Περαχώρας. 


Όλοι οι συντελεστές, εμφανείς και αφανείς, ηθοποιοί και υποστηρικτές, με ζήλο, μεράκι και χαμόγελο στα χείλη, πίστεψαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και τα κατάφεραν, δημιουργώντας, με επαγγελματική συνέπεια, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, την έλλειψη εμπειρίας και μέσων και τις όποιες αντικειμενικές πρακτικές δυσκολίες, ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα, αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν είναι αδύνατον στον άνθρωπο που το θέλει πολύ, γιατί όπως έλεγε ο Βενιαμίν Φραγκλίνος "Θέλω σημαίνει μπορώ".
Το μοντάζ έχει ήδη αρχίσει και η παραγωγή της ταινίας, διάρκειας 17 περίπου λεπτών, με αγγλικούς υπότιτλους, θα έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός. 

Συγχαρητήρια και ευχές για πολλές διακρίσεις της ταινίας στα φεστιβάλ!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.