Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

''ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΠΑΡΤΥ'' ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ: ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ! (VIDEO)

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος


Το ποτάμι των αναμνήσεων και των συναισθημάτων ξεχείλισε από την μουσικοθεατρική καταιγίδα της παράστασης ''το πρώτο μας Πάρτυ'', που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του 4ου Λυκείου Κορίνθου, το βράδυ της Παρασκευής, 20 Ιουλίου 2018.
Αγαπημένοι τραγουδιστές, είδωλα των ’60s και των ’70s, ζωντάνεψαν, για τρεις συνεχόμενες ώρες, την εποχή εκείνη, μέσα από χιλιοτραγουδισμένα λατρεμένα τραγούδια και κείμενα.
Η παράσταση ήταν εκπληκτική, απόλυτα επιμελημένη, με εναλλαγή κοστουμιών σε κάθε εμφάνιση των καλλιτεχνών στη σκηνή, με υπέροχα κείμενα και εξαίρετη απόδοση από τον Μάκη Δελαπόρτα, ο οποίος είχε και το συντονισμό της παράστασης και χαρακτηρίζεται αναμφίβολα ως μία υπερπαραγωγή, αφού ξεκίνησε για οκτώ παραστάσεις και συμπληρώνει πλέον τις διακόσιες σε όλη την Ελλάδα.
Ο Δάκης, η Μπέσσυ Αργυράκη, ο Ρόμπερτ Ουΐλιαμς, ο Γιώργος Πολυχρονιάδης, ο Λάκης Τζορντανέλι, η Σοφία Βόσσου, ο Δημήτρης Κοργιαλάς, η Εβελίνα Νικόλιζα (κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη) και η Μαίρη Αλεξοπούλου, ερμήνευσαν τις διαχρονικές επιτυχίες τους και όχι μόνο, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό και προκαλώντας ρίγη συγκίνησης. 
Όσες και όσοι στάθηκαν τυχεροί, να πληροφορηθούν το γεγονός και να παρακολουθήσουν την ξεχωριστή αυτή παράσταση, μαγεύτηκαν από τη μουσική πανδαισία που δημιούργησαν οι συντελεστές της. 
Το κοινό, σε πολλές περιπτώσεις, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, αναπολώντας το ταξίδι από τα εφηβικά και νεανικά του χρόνια μέχρι σήμερα.
Ένα ταξίδι με μια βαλίτσα, γεμάτη όνειρα, ελπίδες, χαμόγελα και προσδοκίες που τώρα, μετά από τόσα χρόνια, κάνοντας τον απολογισμό, διαπιστώνει ο καθένας από εμάς τι έχει πραγματοποιηθεί και τι όχι, τι ήταν εύκολο και τι δύσκολο, πόσα άλλαξαν στην πορεία της ζωής και πόσα θα παραμείνουν ανεκπλήρωτοι πόθοι.
Επίσης στην παράσταση χόρεψαν και τραγούδησαν οι: Aspasia Fragkoulopoulou, Hlias Xenos, Panagiotis Politis. 
Σκηνοθεσία: Μάκης Δελαπόρτας


Ο Μάκης Δελαπόρτας γεννήθηκε στον Πειραιά. Ηθοποιός αλλά και ταυτόχρονα δισκογραφικός παραγωγός, που ασχολήθηκε με τον ελληνικό κινηματογράφο, αφού τον λάτρευε από παιδί. 
Επιμελήθηκε 200 δίσκους, με τη μουσική και τα τραγούδια των ελληνικών ταινιών που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία. 

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τις βιογραφίες και την καριέρα μεγάλων Ελλήνων καλλιτεχνών υπογράφοντας μια σειρά από βιβλία - λευκώματα. 
Ήδη έχουν εκδοθεί λευκώματα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Αλέκο Σακελλάριο, τη Ρένα Βλαχοπούλου, τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τον Μίμη Πλέσσα. "Η πένα από βελούδο" είναι το όγδοο κατά σειρά βιβλίο του και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Φρέντυ Γερμανού. 
Κείμενα: Στέλιος Παπαδόπουλος, Μάκης Δελαπόρτας 
Μουσική διασκευή: Kleanthis Konstantinidis, Αλέξανδρος Ουίλιαμς 
Χορογραφίες: Adonis Vlassis 
Κοστούμια: Έλενα Παπανικολάου 
Επικοινωνία : Angie Nomikou 
Παραγωγός: Ioannis Troullinos
Την παράσταση προλόγισε η δημοσιογράφος κα Μαίρη Νικολοπούλου. Η εκδήλωση αυτή συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Π.Ε. Κορινθίας και ήταν παρών ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Γκίκας. 

































 

Ο διαχειριστής του ιστολογίου με τον Μάκη Δελαπόρτα

Ο διαχειριστής του ιστολογίου με τον Γιώργο Πολυχρονιάδη






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.