Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΓΟΝΙΚΗ ΕΥΚΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΗΘΟΥΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΣΟΣ...!

Του Δημήτρη Καραπατά

"Σπουδαιοθεσίτες" σπεκουλαδόροι δημοσιογράφοι, που σέρνουν πάνω τους πολύ ηθική πτωμαΐνη, ενώ περνούν ζωή και κότα, με τα "αιματοπότιστα " χρήματα του ελληνικού λαού, εκτόξευσαν με τσουρουφλισμένους λόβούς και σπηλαιώδεις φωνές τραγελαφικότητας, λοιδορίες και ύπουλες κακολογίες, εναντίον του Δημάρχου Άργους Δημήτρη Καμπόσου. 
Για ποιο λόγο; Μα φυσικά επειδή τόλμησε να κρατήσει ελληνική σημαία και να υπερασπιστεί με ζήλο, αλήθεια, ελευθερία και πατρίδα!
Είναι οι ίδιοι "ξελαρυγγιαστές" της Του-βου που σε αγαστή συνεργασία με αργυρώνητους και κατευθυνόμενους γονατογράφους, ποικίλων εντύπων και περιοδικών της
ντροπής, δεν δίστασαν να παίξουν με την τιμή και την υπόληψη εκατομμυρίων Ελλήνων που διαδήλωσαν και διαδηλώνουν ειρηνική και δημοκρατικά, σε διάφορα σημεία της χώρας.
Είναι οι ίδιοι καλοθελητές της επικοινωνιακής διαμεσολάβησης και παραμόρφωσης, που εδώ και 8 χρόνια, με την αλαζονεία του παντογνώστη, υπερασπίζονταν τα μνημόνια διάλυσης του κοινωνικού ιστού της Ελλάδος. Που αποσιωπούσαν και αποσιωπούν τους χιλιάδες νεκρούς, αποτέλεσμα και των δικών τους ενεργειών, μιας και ευθύνονται το ίδιο για ολόκληρο το πολύπρακτο δράμα της Εθνικής μας αποσύνθεσης.
Ενώ την κακομοιριά τους, την είχε περιγράψει από τον 2 αιώνα μ. χ., ο Λουκιανός με το έργο του "Μένιππος ή Νεκυομαντεία" την στιγμή που ο κυνικός φιλόσοφος κατέρχεται στον κάτω κόσμο και ερωτάται από κάποιον Φιλωνίδη, για το τι γίνεται στον πάνω κόσμο. Και εκείνος με τέσσερις μόνο λέξεις εικονογραφεί τα τότε και τα τώρα ΠΑΡΑΣΑΡΚΩΜΑΤΑ: << Αρπάζουσιν, επιορκούσι, τοκογλυφούσιν, οβολοστατούσιν.>>
Ο συνονόματος Καμπόσος όμως, δεν ανήκει ούτε στους φασίστες διότι δεν συνεργάζεται με τους Γερμανούς, ούτε στους διαπλεκόμενος της Siemens, και φυσικά δεν συγκαταλέγεται στους παραχαράκτες του πατριωτισμού!

Τι είναι ο Δημήτρης Καμπόσος; 

Ένας γνήσιος Ελληνας με όλη την προγονική εύκλεια και με όλα τα συστατικά του Ελληνικού ήθους, όπως το φιλότιμο, η ψυχική λεβεντιά, ενώ αυτός ο τελετουργικός κύκλος, έχει ως βάση την Ορθόδοξη χριστιανική πίστη.
Παράλληλα, με ορθή ιδεολογική ευρύτητα και συνέπεια, υπερασπίζεται ασυμβίβαστα και περήφανα, όχι μόνο τις δάφνες της ιστορίας, αλλά το ίδιο το χώμα της πατρίδας μας. 
Χώμα που είναι ποτισμένο με το αίμα εκατομμυρίων Ηρώων, που έδωσαν τη ζωή τους για την ελεύθερη Ελλάδα.
Γι'αυτό καθήκον όλων μας, είναι να αντιπαρατεθούμε και να αντισταθούμε σθεναρά, στην διαστρεβλωμένη οπτική του εθνικού εγκλήματος, που μας παρουσιάζουν όλοι οι "ξύπνιοι " τούτου ραβίνοι, της δήθεν αντικειμενικής δημοσιογραφίας, που στην ουσία δεν είναι τίποτα λιγότερο από εκφραστές της ναζιστικής πολιτικής. 
Όχι βέβαια στη γραμμή του Χίτλερ, αλλά στη γραμμή του Γκέμπελς...

ΥΓ Νιώθω για σε, πατρίδα μου, 
στα σπλάχνα χαλασμό! 
Αριστοτέλης Βαλαωρίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.