Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΠΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ...!

Αναδημοσίευση από το προσωπικό facebook του κ. Δημήτρη Καραπατά

Όταν είσαι δήμαρχος με όραμα αγάπης και φλέγεσαι από υπερασπιστικό πάθος για τον τόπο σου, δεν είναι ανάγκη να το φωνάξεις εσύ, αλλά μπορούν κάλλιστα να το πράξουν τα έργα σου!
Ο λόγος φυσικά για έναν ακόμη δήμαρχο μετά τον Δημήτρη Καμπόσο που "τρώει" σίδερα για τον τόπο του, τον δήμαρχο Στυλίδας και υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας στις επόμενες εκλογές, τον Απόστολο Γκλέτσο! 
Πολλά είναι τα θέματα που έχει φέρει εις πέρας και με απόλυτη επιτυχία ο δήμαρχος Στυλίδας. Ένα από αυτά, είναι και η σιδηροδρομική σύνδεση της Στυλίδας!
Θέμα παρόμοιο με τον προαστιακό του Λουτρακίου. Στην τηλεφωνική συνέντευξη που ακολουθεί, τον ρωτήσαμε για τις ενέργειες του!
-Καραπατάς: Δήμαρχε παρακολουθούμε όλες τις ενέργειές σας για το σύγχρονο τρένο στη Στυλίδα. Μάλιστα με δικιά σας πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Υποδομών ευρεία σύσκεψη, ενώ σας επισκέφτηκαν και κορυφαίοι υπηρεσιακοί παράγοντες της ΕΡΓΟΣΕ! Συνεπώς πιστεύετε ακράδαντα πώς το σύγχρονο τρένο στο δήμο σας θα επιδράσει θετικά στην οικονομική ανάπτυξη λόγω και της κατακόρυφης αύξησης της τουριστικότητας που θα επιφέρει, συμπληρωματικά με την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής σας; 
-Δήμαρχος Στυλίδας: Σαφέστατα αυτή ακριβώς είναι η πεποίθησή μας. Για αυτό και από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας ως δημοτική αρχή, το θέσαμε στις προτεραιότητές μας, και με συντονισμένες ενέργειες, καταφέραμε αρχικά να εξασφαλίσουμε σιδηροδρομική σύνδεση με τη Λαμία ανά μία ώρα και τον κύριο σιδηροδρομικό άξονα. 
Το τρένο σε όλη την Ευρώπη είναι το μέσο που είναι φιλικό προς το χρήστη και το περιβάλλον. Αυτό το βλέπουμε και εμείς εδώ, στην πράξη. 
Είναι πολύ καλό και ωφέλιμο και μας έλυσε άλλα προβλήματα που είχαν να κάνουν με το ΚΤΕΛ. Προβλήματα μεγάλα που προέκυψαν ακόμα και με την χωροθέτηση στάσεων που δεν εξυπηρετούσαν ή προβλήματα που υπήρξαν με την ομαλή μεταφορά μαθητών.Τώρα με το τρένο είναι όλα καλά και οργανωμένα!
Καραπατάς: Φυσικά Δήμαρχε αυτό λειτουργεί και προς όφελος του ανταγωνισμού έτσι;
Δήμαρχος Στυλίδας: Ακριβώς, σαφέστατα και αυτό είναι προς όφελος των δημοτών μας.
Καραπατάς: Έχετε σκεφτεί να κάνετε ενέργειες προώθησης του τουριστικού προϊόντος της Στυλίδας στο Διεθνές αεροδρόμιο, αφού με την ολοκλήρωση του έργου ο δήμος σας θα συνδέεται μέσα από το σύγχρονο τρένο, απευθείας με το Ελευθέριος Βενιζέλος;
Δήμαρχος Στυλίδας: Ελπίζω αυτό να έχω την ευκαιρία να το κάνω ως περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προωθητικών ενεργειών που έχω ήδη σχεδιάσει με τους συνεργάτες μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.