Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΑΙΑ-ΧΩΡΑ RADIO NEWS 4 ΚΑΙ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018!

Ο ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Ο κ. Δημήτριος Γέρου, Μηχανολόγος-Μηχανικός, Γενικός Γραμματέας του Αθλητικού Ομίλου Λουτράκι και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κορινθίας, είναι καλεσμένος στην εκπομπή του Γιάννη Β. Καραπανάγου, την Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018 και ώρα 17:00΄.


Επίσης στην εκπομπή του Γιάννη Β. Καραπανάγου θα μεταδοθεί αποκλειστική συνέντευξη του κ. Δημήτρη Βασιλείου, Προέδρου του Α.Ο.Περαχώρας, για την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Ομίλου που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή (1.7.2018).

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΑΘΜΟΥ 4 ΚΑΙ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Τετάρτη, 4 Ιουλίου

17:00'- Ο Γιάννης B. Καραπανάγος επιμελείται και παρουσιάζει εκπομπή για την επικαιρότητα. 


Καλεσμένος ο κ. Δημήτριος Γέρου, Μηχανολόγος-Μηχανικός, Γενικός Γραμματέας του Α.Ο.Λουτράκι και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κορινθίας.

18:30΄- Ο Θανάσης Πρωτοπαππάς επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή «ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ», επιλέγοντας τα τραγούδια για τις ακροάτριες και τους ακροατές του σταθμού.


Θανάσης Κ. Πρωτοπαππάς


20:00΄- Ο Dj Μελέτης Θώδης επιλέγει τραγούδια για σας.
Μελέτης Θώδης

20:30΄- Η εκπομπή ''ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ''. 
Ο εφημέριος Τσαμπίκος Π. Πετρόπουλος επιλέγει τη μουσική, για μία ώρα, στο στούντιο του σταθμού και η Ελένη Ζερβού στην ανάγνωση κειμένων. 
Ο εφημέριος Τσαμπίκος Π. Πετρόπουλος και η Ελένη Ζερβού 

Πέμπτη, 5 Ιουλίου 
17:00΄- Η εκπομπή ''ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ'' με τον Δημήτρη Αικατερίνη. 

Δημήτρης Αικατερίνης

18:00΄- Ο Θανάσης Πρωτοπαππάς, για μία ώρα, επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή «ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ», επιλέγοντας τα τραγούδια για τις ακροάτριες και τους ακροατές του σταθμού. 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

Η Εκπομπή ''ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ'', που επιμελείται και παρουσιάζει η Όλγα στο διαδικτυακό ραδιόφωνο NOVEL Radio, θα μεταδίδεται εκ νέου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, λόγω καλοκαιρινών διακοπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.