Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ: ‘‘ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ’’!


Επιμέλεια ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος
Κώστας Λογοθέτης
Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων υποδέχτηκε κατάμεστο το Δήμαρχο κ. Κώστα Λογοθέτη, τον οποίο προλόγισε η κ. Δανάη Φουντή, για να προβεί στον απολογισμό των δράσεων της δημοτικής πλειοψηφίας κατά τα έτη 2011-2014.

Δανάη Φουντή-Λεμονιά Τσώλη
Ο κ. Λογοθέτης προέβη σε οικονομικό απολογισμό της θητείας του και αναφέρθηκε στις σχέσεις της δημοτικής αρχής με την κοινοπραξία, στα έργα υποδομών και στις μελέτες έργων σε περιοχές του Δήμου με σκοπό την ανάπτυξη, στις εκδηλώσεις πολιτισμού που διοργανώθηκαν, στις δράσεις για την παιδεία, στο νερό, στις ενέργειες για την τουριστική ανάπτυξη του δήμου, στην έλευση του προαστιακού στο Λουτράκι, στα προγράμματα αθλητικών δραστηριοτήτων, στην καθαριότητα και στην προστασία του περιβάλλοντος, στη δημιουργία ενός δίκαιου δικτύου θεσμών και δράσεων για την κοινωνική αλληλεγγύη και στις βασικότερες προτεραιότητες του Δήμου σχετικά με την πολιτική προστασία, καθώς και στη συνεχή βελτίωση των παρεχομένων ηλεκτρονικών υπηρεσιών στους δημότες, παράλληλα με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών.      
Το κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου!
Στην ομιλία του, μεταξύ των άλλων, τόνισε: "Η δημοτική αρχή διαχειρίστηκε έσοδα από το Καζίνο εξαιρετικά μειωμένα σε σύγκριση με προηγούμενες δημοτικές αρχές, μείωση που προκύπτει σαν συνέπεια της οικονομικής κρίσης. Σήμερα ο Δήμος ικανοποιεί όλες τις προηγούμενες δανειοδοτήσεις. Η στάση αξιοπρέπειας, προς την κοινοπραξία, απέδωσε καρπούς. Οι κ.κ. Στεργιώτης και Ρεμαντάς είναι υπάλληλοι μας.  
Λεμονιά Τσώλη-Μιχάλης Λογοθέτης-Κώστας Λογοθέτης-Δανάη Φουντή
Οι συνέταιροι μας θα πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να βάλουν χρήματα. Τα τρία αυτά χρόνια άλλαξε η φιλοσοφία στο μοντέλο διοίκησης. Το μοντέλο που καθιερώσαμε στο Δήμο ήταν και θα είναι το μοντέλο του μέλλοντος. Μέλημά μας η ενσωμάτωση των νοοτροπιών των δύο Δήμων. Λουτακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων. Ο Σχίνος για πρώτη φορά έχει πόσιμο νερό. Κλείσαμε τη χωματερή των Αγίων Θεοδώρων. Έχουμε όλοι ένα χρέος: Να δουλέψουμε για τη θωράκιση της κοινωνικής δομής. Ζούμε και βρεθήκαμε σε μια εποχή που όλα αλλάζουν. Όλοι μαζί οι δημότες θα πρέπει να κτίσουμε το blog της αντίστασης. 
Ιωάννα Γεωργακοπούλου-Κώστας Λογοθέτης
Δεν είμαστε και δεν θα μείνουμε ποτέ ήσυχοι. Όντως κάναμε λάθη. Θα συνεχίσουμε για να κάνουμε τα λιγότερα την επόμενη περίοδο''. 
Επιπλέον, ο κ. Λογοθέτης αναφέρθηκε στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο και έκανε ειδική μνεία σε συνεργάτες του που ακολούθησαν ανεξάρτητη πορεία μετά την εκλογή τους. 
  • Σημειώνεται ότι η γνωμοδότηση Τσοβόλα και όλα τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας (κοινοπραξίας) έχουν σταλεί στον Εισαγγελέα το Μάρτιο του έτους 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.