Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ!

Γράφει ο Γιάννης Β. Καραπανάγος


Το Γήπεδο του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας έχει προγραμματίσει την Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του την Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015 και ώρα 20:00΄, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Περαχώρας. Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Ο Αθλητικός Όμιλος Περαχώρας είναι ο πιο ιστορικός σύλλογος του χωριού μας, αφού ιδρύθηκε το 1971 και έχει λειτουργήσει ως δημιουργική κυψέλη Αθλητισμού και Πολιτισμού στον τόπο μας.
Όμως, στην παρούσα φάση, διέρχεται σοβαρή κρίση, η οποία θα πρέπει να αντιμετωπιστεί, άμεσα και αποτελεσματικά, για να συνεχίσει τη λειτουργία του. Γι΄αυτό η παρουσία όλων των μελών του, αλλά και όλων των Περαχωριτών, για την εξεύρεση λύσεων είναι αναγκαία και πράξη υπεύθυνης στάσης απέναντι σε όλα τα Διοικητικά Συμβούλια, στους Προπονητές και στους Αθλητές που τόσα χρόνια έδωσαν και τη ψυχή τους, για να πρωταγωνιστήσει, με επιτυχία, στις κατηγορίες που αγωνίστηκε και πάντα στο πλαίσιο του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού.
Η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 και ώρα 20:00΄, στον ίδιο χώρο (αίθουσα Πνευματικού Κέντρου Περαχώρας), σε περίπτωση μη απαρτίας των μελών την Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.